You are currently viewing نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی
نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

زمان مطالعه: 14 دقیقه

در ادامه مطالب مربوط به تعمیرات کولرگازی و اسپلیت به مطلب نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی (important-points-in-installing-air-conditioners) می رسیم تا شما عزیزان با چگونگی نصب دستگاه و همچنین نکاتی که در حین نصب باید رعایت کنید آشنا شوید.

آنچه در این مطلب خواهید خواند نمایش محتوا

پیشتاز سرویس به عنوان مرکز تعمیرات و نصب انواع لوازم خانگی با بهره مندی از تیم متخصصان مجرب کلیه امور مربوط به سیستم های برودتی اعم از تعمیر یا نصب کولرگازی و اسپلیت را به صورت کاملا تخصصی ارائه داده و همچنین کلیه خدمات خود را با ارائه گارانتی و استفاده از قطعات اصلی به انجام می رساند.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی در ادامه متن با ما همراه باشید.

ارسال دیدگاه

چرا از خود تکنسین نپرسیم؟!

کاربران محترم می توانید با درج کامنت و سوال خود در پایان این مقاله به راحتی با تکنسین در تماس باشید و در زمانی کوتاه پاسخ سوال خود را دریافت کنند.

مراحل برقراری ارتباط به منظور نصب کولرگازی و اسپلیت در تهران

در صورت خریداری دستگاه اسپلیت بدون گارانتی و یا حتی نصب مجدد دستگاه کولرگازی خود در جای دیگر از روش های زیر اقدام به ثبت سفارش نمایید:

  • تماس با هر یک از شعب پیشتاز سرویس در سراسر شهر تهران و درخواست برای اعزام نصاب کولرگازی
  • مراجعه به وبسایت پیشتاز سرویس و ثبت سفارش به صورت آنلاین
  • تماس با شماره همراه کارشناسان و درخواست دریافت خدمات
  • برقراری ارتباط از قسمت گفتینو یا چت آنلاین وبسایت
  • برقراری ارتباط از طریق اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی پیشتاز سرویس

همچنین در صورت نیاز به مراجعه حضوری می توانید به آدرس کارگاه واقع در خیابان آزادی خیابان بهبودی پلاک 120 مراجعه نمایید.

در ادامه متن به منظور آگاهی از نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی همراه ما باشید.

بررسی 40 مورد از نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی توسط متخصصین پیشتاز سرویس

در ادامه متن به منظور آگاهی شما عزیزان به بررسی 40 مورد از نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی که باعث افزایش راندمان و کارایی دستگاه شما می گردد خواهیم پرداخت تا شما عزیزان با مطالعه این موارد به اطلاعات کافی در خصوص چک.نگی نصب کولرگازی دست پیدا کنید.

نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی
“نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی”

نکته اول در نصب کولرگازی و اسپلیت

به هیچ عنوان ورودی و خروجی سیستم تهویه مطبوع را مسدود ننمایید زیرا این کار می تواند موجب برگشت هوای خروجی به صورت مستقیم به اسپلیت و نرسیدن هوای کافی و مورد نیاز به کولرگازی شود.

همچنین برگشت مستقیم هوا از مسیر خروجی اسپلیت موجب پایین آمدن راندمان یا کارایی دستگاه بشود و در هر دو یونیت داخلی و خارجی اسپلیت تبادل مناسب بین هوا و گاز مبرد صورت نپذیرد و فشار ایجاد شده در کارکرد سیستم در طولانی مدت به کمپرسور دستگاه آسیب جدی وارد نماید.

یونیت داخلی و بیرونی اسپلیت و کولرگازی باید در فضایی مناسب نصب شوند که جریان هوا به صورت کافی تبادل داشته باشد که همین امر در کیفیت و کارایی دستگاه تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت.

مورد بالا از نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی می باشد که باید توسط نصاب متخصص ارائه شود.

نکته دوم در نصب کولرگازی و اسپلیت

دستگاههای اسپلیت و کولرگازی را در فضای بسته نصب نکنید زیرا که هوای گرم خروجی از دستگاه به صورت مستقیم به داخل کندانسور برمی گردد که باعث بروز اختلال در روند کارکرد دستگاه می شوند و همچنین مورد مهم دیگر این است که در صورت خرابی اسپلیت و یا حتی سرویس سالیانه دستگاه دسترسی به آن مشکل خواهد شد.

نصب دستگاه در فضای نامناسب باعث افت کارایی و راندمان دستگاه شده که در طولانی مدت باعث آسیب به موتور دستگاه و در ادامه سوختن کمپرسور آن خواهد شد.

نکته سوم در نصب اسپلیت و کولرگازی

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی به این مورد می رسیم که به هیچ عنوان ورودی یونیت بیرونی روبروی خروجی یونیت بیرونی دیگر قرار نگیرد به این صورت که با خرورج هوای گرم از یک یونیت و ورود آن به یونیت دستگاه دیگر دمای کمپرسور به صورت زیادی افزایش خواهد یافت که در وحله اول باعث فعال شدن اوورلود کمپرسور و در آخر باعث سوختن آن خواهد شد.

بررسی نکته چهارم در نصب اسپلیت

باید به خروجی هوا از یونیت بیرونی دقت نمایید زیرا که سرعت هوای خروجی از یونیت بیرونی باید بیشتر از هفت متر بر ثانیه باشد که این خروجی به وسیله موتور فن کندانسور ایجاد می شود و در حین نصب باید دقت کنید که دستگاه در مسیر باد نصب نشود زیرا این امر موجب کاهش فشار هوای خروجی از کندانسور اسپلیت خواهد شد که در طولانی مدت به دستگاه آسیب خواهد رساند.

نکته پنجم در نصب اسپلیت و کولرگازی

نصب دستگاه یا یونیت بیرونی اسپلیت باید با توجه به نکات زیر انجام شود:

  • یونیت بیرونی در محل هایی که در معرض برف و باران می باشند نصب نکنید.
  • دستگاه در زیر زمین یا پارکینگ در محل پارک خودرو نصب نشود تا جلوی خروج هوا مسدود نشود.
  • دستگاه در معرض مستقیم تابش نور خورشید نصب نشود و در صورت نصب حتما برای یونیت بیرونی سایه بان نصب نمایید.

بررسی نکته ششم در نصب کولرگازی

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی مربوط به نصب یونیت داخلی می باشد که باید به صورت تراز نصب شده تا از چکه کردن آب از آن جلوگیری شود و دقت نمایید که لوله درین خروجی آب در پشت پنل داخلی به درستی نصب شود تا از نشت آب به بیرون جلوگیری شود.

آبیزی از یونیت داخلی می تواند به دلیل شکستگی حوضچه یونیت داخلی نیز باید که تعمیرات آن باید به وسیله متخصص و جوش پلاستیک تخصصی انجام شود.

نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی
نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

نکته هفتم در نصب اسپلیت و کولرگازی

محل نصب یونیت بیرونی باید به صورتی باشد که دستگاه در صورت بروز مشکل و نیاز به سرویس به راحتی در دسترس باشد و سرویس کار به راحتی به دستگاه دسترسی داشته باشد که از مکان های مناسب نصب برای یونیت خارجی به پشت بام و یا تراس می توان اشاره کرد.

محل نصب یونیت خارجی از نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی می باشد که در صورت رعایت کردن آن طول عمر دستگاه افزایش خواهد یافت.

نکته هشتم در نصب کولرگازی

محل نصب یونیت بیرونی باید به گونه ای باشد که دستگاه لرزش و صدای زیادی نداشته باشد و همچنین هوای خروجی برای دیگران مشکل ساز نباشد که به منظور عدم لرزش دستگاه از پایه های نگه دارنده لاستیکی استفاده می شود زیرا که لرزش زیاد دستگاه می تواند به کمپرسور دستگاه آسی برساند.

بررسی نکته نهم در نصب کولرگازی

نکته بعدی که در نصب کولرگازی باید رعایت کنید این است که دستگاه را در نزدیکی مولدهای حرارتی و یا حتی دودکش ها نصب نمایید زیرا که باعث افزایش دمای کندانسور بیرونی و در نتیجه اوورلود کردن دستگاه می گردد.

نکته دهم در نصب دستگاههای اسپلیت و کولرگازی

یونیت داخلی باید در سطح صاف و تراز نصب گردد زیرا که عدم نصب صحیح دستگاه ممکن است موجب انتقال نامناسب گاز مبرد در کویل دستگاه و همچنین عدم تخلیه کامل آب تقطیر شده گردد که به موجب این ایراد از قسمت سینی پنل داخلی آب به بیرون نشت می کند.

نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی
نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

بررسی نکته یازدهم در نصب اسپلیت

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی در دستگاههایی که در سقف نصب می شوند این است که باید در فاصله مناسب از سطح زمین نصب شوند زیرا در صورت نصب غیر استاندارد پرتاب باد خنک و یا گرما به میزان صحیح صورت نگرفته و در عمل دستگاه عملکرد خود را از دست می دهد.

نکته دوازدهم در نصب انواع کولرگازی

مورد دیگر که باید به آن دقت داشته باشید تنظیم مناسب دمای اسپلیت در زمان استفاده از سرمایش و گرمایش دستگاه می باشد که در صورت تنظیم دستگاه بر روی دمای اشتباه دستگاه عملکرد برودتی مناسبی نخواهد داشت و در برخی موارد به دستگاه فشار زیادی وارد خواهد شد.

تنظیم دمای اسپلیت یا کولرهای گازی به وسیله ریموت کنترل مخصوص به برند خود دستگاه انجام می شود.

بررسی نکته سیزدهم در نصب اسپلیت های دو تکه

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی این است که یونیت داخلی را در معرض هوای گرم و در محیط بیرون نصب نکنید به این دلیل که موجب از دست دادن سرمایش و تقطیر رطوبت که باعث جمع شدن آب در اطراف دستگاه می گردد.

نکته چهاردهم در نصب اسپلیت یا کولرگازی

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی در مدل های پنجره ای این است که زمانی که دستگاه را در حالت گرمایش قرار می دهید باید در مکان مناسبی نصب شود تا گردش هوا در محدوده مورد استفاده کولرگازی جریان داشته باشد.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی با ادامه متن با ما همراه باشید.

نکته پانزدهم در نصب اسپلیت یا کولرگازی

یونیت داخلی اسپلیت را باید در مکانهایی نصب نمایید که هوای آنها دارای دود، گرد و غبار و ذرات ریز نباشد زیرا که در این صورت این ذرات در قسمت کویل های دستگاه و همچنین فیلترهای یونیت داخلی نشست کرده و با کیپ کردن آنها روند کارکرد دستگاه را مختل می نمایند که نتیجه آن فشار به دستگاه در زمان طولانی خواهد شد.

نصب یونیت داخلی ئر کارگاههای صنعتی و همچنین آشپزخانه ها به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

بررسی نکته شانزدهم در نصب اسپلیت

دستگاه اسپلیت نباید در نزدیکی دستگاههای صنعتی که لرزش شدیدی دارند نصب شود زیرا که این لرزش و صدای شدید باعث آسیب به میکروپروسسورهای و قطعات حساس دیگر دستگاه بشود.

به عنوان مثال به هیچ عنوان دستگاه را در نزدیکی دستگاه تراش نصب نکنید.

نکته هفدهم از نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

به این موضوع دقت داشته باشید که در حین نصب دستگاه اسپلیت گرد و غبار و ذرات ریز وارد لوله های مبرد نشوند زیرا که این ذرات می تواند لوله مویین دستگاه را مسدود نماید و به کمپرسور دستگاه فشار زیادی وارد نماید که در ادامه این امر موجب سوختن کمپرسور خواهد شد.

به منظور جلوگیری از بروز این مشکل قبل از نصب سر لوله های مسی را به وسیله درپوش بپوشانید.

نکته هجدهم در نصب اسپلیت

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی این است که به هیچ عنوان نباید داخل سیکل برودتی آب وارد شود زیرا که ورود آب باعث کیپ شدن لوله مویین و در صورت ورود به کمپرسور باعث سوختن کمپرسور می گردد که برای جلوگیری از به وجود آمدن این مشکل در روزهای بارانی و در حین بارش برف لوله کشی دستگاه را انجام ندهید و پس از انجام نصب و قبل از راه اندازی به وسیله دستگاه وکیوم کل مدار برودتی را وکیوم کنید.

نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی
نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

بررسی نکته نوزدهم در روند نصب کولرهای گازی

پس از نصب یونیت بیرونی و داخلی و در زمان نصب لوله های مسی به دستگاه بلافاصله این اتصال را برقرار کنید تا هوا و رطوبت به داخل سیکل تبرید نفوذ نکند و پس از نصب و محکم کردن اتصالات و قبل از باز کردن گاز مبرد در داخل سیکل دستگاه را وکیوم نمایید.

نکته بیستم در نصب اسپلیت

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی بحث شارژ گاز دستگاه می باشد که به این نکته باید توجه نمایید که در حین شارژ گاز به هیچ عنوان کپسول را سروته نکنید تا مایع به داخل کمپرسور دستگاه نرود و دلیل انجام این کار این است که مایعات تراکم پذیر نبوده و در صورت ورود به کمپرسور باعث خرابی آن می شوند.

تنها 2 گاز R407C و R410a باید به صورت مایع در دستگاه تزریق شوند.

نکته بیست و یکم نصب اسپلیت

از نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی که رعایت آن بسیار ضروری بوده و در صورت رعلیت نکردن آن ممکن است خطرات جانی برای شما عزیزان در پی داشته باشد این است که به هیچ عنوان در داخل سیکل دستگاه اکسیژن وارد نکنید زیرا در صورت ورود اکسیژن در داخل سیکل و ترکیب آن با روغن کمپرسور انفجار و آتش سوزی رخ خواهد داد.

یکی از مهم ترین دلایلی که شما عزیزان تعمیرات اسپلیت را باید به یک متخصص بسپارید این است که در صورت نداشتن تخصص و اقدام به تعمیر یا نصب دستگاه خود ممکن است خطرات جدی برای شما عزیزان به وجود بیاید.

بررسی نکته بیست ودوم نصب کولرهای گازی یا اسپلیت

قبل از نصب و در زمان لوله کشی برای یونیت داخلی و بیرونی اسپلیت حتما دو سر لوله مسی را با درپوش مناسب ببندید زیرا ممکن است آب یا ذرات گرد و غبار به داخل لوله ها نفوذ نماید که باعث آسیب جدی به کمپرسور دستگاه خواهد شد.

نکته بیست و سوم نصب اسپلیت

دو سر لوله درین یا تخلیه فاضلاب دستگاه را با چسپ و درپوش بپوشانید تا در حین نصب خاک و ذرات به داخل شلنگ درین نرفته و باعث ایجاد انسداد نگردد زیرا که در صورت بسته شدن مسیر درین از پنل دستگاه آبریزی به وجود می آید.

نکته بیست و چهارم نصب کولرگازی یا اسپلیت

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی این مورد می باشد که پس از نصب یونیت داخلی و خارجی و همچنین اتصالات دو یونیت به یکدیگر چک نمایید که در قسمتی از دستگاه نشتی وجود نداشته باشد که این نشتی به خصوص در اتصالات لوله مسی زیر پنل و شیر سرویس یونیت بیرونی ممکن است مشاهده شود و به منظور چک کردن این نشتی می توانید از کف و صابون استفاده کرده و قسمت های متصل به یکدیگر را تست نمایید.

در صورت بروز نشتی از دو سر لوله مسی باید به پرچ و مهره آن قسمت توجه کنید و در صورت نیاز لوله را مجددا و با دقت بیشتری پرچ کنید.

بررسی نکته بیست و پنجم در نصب کولرگازی

این نکته مربوط به متراژ لوله کشی دستگاه به منظور ارتباط دو یونیت داخلی و خارجی می باشد که این متراژ نباید از حد معینی بیشتر باشد زیرا در صورت طولانی تر شدن مسیر لوله کشی کمپرسور دستگاه باید توان بیشتری برای کمپرس کردن گاز مبرد بگذارد و همین امر باعث فشار زیاد بر روی کمپرسور و در ادامه سوختن موتور دستگاه بشود.

مسیر لوله کشی طولانی می تواند باعث پایین آمدن کیفیت برودت دستگاه نیز بشود از همین رو توصیه می شود قبل از اقدام به نصب دستگاه با یک متخصص نصب مشورت نمایید.

نکته بیست و ششم در نصب اسپلیتها

دو یونیت داخلی و خارجی در اختلاف سطحی بیش از حد استاندارد و مناسب نصب نشوند زیرا این کار باعص جمع شدن روغن کمپرسور در یونیت داخلی و برگشت آن به یونیت بیرونی و کمپرسور را دشوار کرده که در ادامه باعث آسیب دیدن موتور اسپلیت خواهد شد.

نکته بیست و هفتم در نصب اسپلیت و کولرگازی

در زمان لوله کشی برای نصب دستگاه تمام تلاش خود را بکنید تا نیاز به خم شدن لوله مسی نباشد زیرا در این صورت ممکن است در قسمتی از مسیر لوله کشی دوپهنی به وجود بیاید که در ادامه باعث فشار به کمپرسور و عدم برودت کامل که با بالا رفتن فشار گاز در دستگاه اتفاق خواهد افتاد.

در صورت نیاز به خم کردن قسمتی از لوله کشی از ابزارهای خم کن استفاده نمایید تا به لوله مسی آسیبی وارد نشود و دچار شکستگی یا دوپهنی نیز نشود.

نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی
نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

نکته بیست و هشتم در نصب اسپلیت

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی توجه به سایز لوله های مسی می باشد که باید این لوله ها استاندارد انتخاب شوند و در صورتی که لوله گاز مبرد بزرگتر از سایز مناسب انتخاب شود جریان گاز در حین کار بسیار آهسته خواهد بود و برگشت روغن به کمپرسور با مشکل روبرو خواهد شد و در صورتی که سایز لوله کوچکتر از حد استاندارد باشد به سیکل تبرید دستگاه فشار بسیار زیادی وارد خواهد شد که همین امر باعث مختل شدن کارکرد دستگاه می گردد.

بررسی نکته بیست و نهم در نصب انواع اسپلیت و کولرگازی

مورد دیگری که در نصب دستگاه اسپلیت باید به آن دقت کنید سیستم درست عایق کاری لوله های مسی دستگاه می باشد که باید به صورت دقیق و کامل انجام شود زیرا در صورت عایق نبودن لوله ها در تابستان گرمای خورشید به طور مستقیم به لوله ها می تابد و باعث می شود که سرمادهی دستگاه تا حد بسیار زیادی کاهش یابد.

نکته سی ام در نصب اسپلیت

در هنگام نصب اسپلیت باید به شیر سه راهه دقت نمایید تا کاملا باز باشد زیرا در صورت بسته بودن آن گاز مبرد به کمپرسور دستگاه باز نمی گردد و سیستم تبرید دستگاه را چه در زمان استفاده از سرما و چه در استفاده از گرما دچار ایراداتی خواهد شد.

در صورت استفاده از دستگاه در حین بسته بودن شیر سه راه امکان آسیب به کمپرسور و یا حتی سوختن آن وجود دارد.

بررسی نکته سی و یکم در نصب کولرهای گازی

نکته دیگری که در حین نصب اسپلیت باید به آن دقت کنید عایق بندی درست و صحیح شلنگ درین یونیت داخلی می باشد که میزان رطوبتی که در حوضچه اسپلیت جمع می شود به وسیله این قسمت به فاضلات هدایت می گردد.

در صورت عایق بندی نادرست لوله درین در مدل های توکار امکان نشت آب به بیرون و به مرور زمان خراب شدن دیواری که اسپلیت بر روی آن نصب می باشد خواهد شد.

نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی
نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

نکته سی و دوم در نصب اسپلیت ها

به سطح و شيب لوله هاي درين دقت کنید و در صورت امكان مسير شلنگ درين بايد بدون خم شدگی باشد و به دلیل صحیح نبودن شیب تخلیه درین آبهای تقطیر شده از دستگاه خارج نمی شوند و همین مورد باعث آبریزی از پنل داخلی دستگاه شده که می تواند به دیوار و وسایل زیرین خود آسیب برساند.

دقت داشته باشید که ممکن است قسمت تخلیه حوضچه یونیت داخلی کیپ شده و خروجی درین مسدود شده باشد که این ایراد با انجام سرویس کامل و شستشوی دستگاه برطرف می گردد.

نکته سی و سوم در نصب اسپلیت و کولرگازی

به شیب خروجی لوله درین که در زیر پنل داخلی قرار می گیرد دقت فرمایید زیرا در صورتی که این لوله شیب مناسب را نداشته باشد آب خرجی تخلیه نشده و به داخل سینی تخلیه باز می گردد که پس از انباشته شدن آب به مقدار زیاد از پنل دستگاه آبریزی نمایان می شود.

بررسی نکته سی و چهارم در نصب کولرهای گازی و اسپلیت

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی که باید به آن توجه نمایید این است که در صورت تخلیه لوله درین در فاضلاب ممکن است بوی نامطبوعی وارد ساختمان بشود که این بو به وسیله موتور فن یونیت داخلی به داخل فضای خانه پخش خواهد شد که برای مصرف کنندگان بسیار ناراحت کننده خواهد بود.

برای جلوگیری از بروز این مشکل لوله درین را که به داخل فاضلاب وصل می کنید از یک اتصال u شکل استفاده کنید که از ساطع شدن بوی نامطبوع به داخل محیط جلوگیری شود.

نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی
نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی

نکته سی و پنجم در نصب کولرگازی و اسپلیت

نکته دیگر که در نصب اسپلیت باید با آن توجه نمایید طول و سایز کابلهای برق می باشد که استفاده از کابل بلند با سایز نامناسب خطر آمپر کشیدن دستگاه و ایجاد آتش سوزی در آنها می گردد.

طول و ضخامت کابل برق برای نصب را از داخل دفترچه راهنمای نصب کسب نمایید و دقت داشته باشید که حتما از فیوز مینیاتوری استفاده شود.

بررسی نکته سی و ششم در نصب اسپلیت

دقت داشته باشید که سیم های ارتباطی بین یونیت داخلی و خارجی و همچنین قابل برق تغذیه دستگاه به درستی در جای خود پیچ شده باشند و روی ترمینال به درستی بسته شده باشند که در غیر این صورت امکان اتصالی سیم ها به یکدیگر و بروز آتش سوزی خواهد شد.

همچنین شل بودن سیم های رابط در زیر ترمینال باعث عدم ارسال ولتاژ کافی و عدم شروع به کار کمپرسور بشود.

بررسی نکته سی و هفتم در مراحل نصب اسپلیت

اکابل های اتصالی دو یونیت بیرونی و داخلی را به دقت نصب نمایید زیرا در صورت نصب سرفیش های اشتباه به ترمینال یونیت داخلی یا بیرونی دستگاه عملکرد نخواهد داشت و در برخی موارد نیز امکان آسیب به برد الکترونیکی اسپلیت وجود خواهد داشت و همچنین در صورت اتصال اشتباه کابل های رابط امکان دارد مایع مبرد در اواپراتور تبخیر نشده و وارد کمپرسور شود که موجب سوختن موتور اسپلیت خواهد شد.

تعمیرات برد الکترونیکی اسپلیت و کولرگازی در مجموعه پیشتاز سرویس توسط متخصصین و ضمانت 6 ماهه ارائه می شود.

نکته سی و هشتم در نصب اسپلیت

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی در مدل های 3 فاز این است که باید به جهت گردش کمپرسور دقت نمایید.

  • در صورت رعایت نکردن توالی فازها کمپرسور در جهت صحیح گردش نخواهد کرد و موجب خرابی آن می شود.
  • به نصاب دستگاه توصیه می شود که از کنترل فاز استفاده نمایند تا در صورت جابجا شدن فازها در مرور زمان دستگاه آسیب نبیند.
  • حتما از فیوز 3پل مینیاتوری استفاده کنید تا در صورت لزوم هر 3 فاز را با هم قطع نماید.
  • به هیچ عنوان از فیوز ذوب شونده استفاده نکنید.
  • دقت داشته باشید که هر فیوز مختص به یک مدل اسپلیت می باشد.
  • به هیچ عنوان از یک فیوز برای چند دستگاه استفاده نکنید.
  • کنتاکتوری که در تابلو برای اسپلیت استفاده می کنید باید با توجه به ظرفیت دستگاه باشد زیرا در غیر این صورت دستگاه با مشکل مواجه می شود.

بررسی نکته سی و نهم در نصب اسپلیت

در صورت رعایت نکردن صحیح توالی فازها و عدم عمل کردن محافط فاز امکان کارکرد کمپرسور به صورت برعکس و عوض شدن مکش و رانش کمپرسور بشود.

موتور های روتاری، اسکرول و اسکرو به صورتی طراحی شده اند که در یک جهت گردش داشته باشند و در صورت عدم چرخش در جهت صحیح موتور دستگاه آسیب خواهد دید و باید آن را تعویض نمایید.

نکته آخر و چهلم در نصب اسپلیت

از دیگر نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی می توان به آخرین مورد اشاره کرد که باید به محل عبور کابل های کنترل دقت نمایید در یک سیستم تهویه مطبوع دارای مدار الکترونیکی به هیچ عنوان کابل های کنترل و ترموستات را به دور کابل برق اصلی دستگاه نپیچانید چرا که نویزهای کابل برق روی کابل کنترل و ترموستات تاثیر بگذارد و مانع عملکرد صحیح آن شود.

فاصله ایمن این دو کابل یک متر می باشد تا در روند کارکرد دستگاه خللی ایجاد نشود.

سخن آخر

در این مطلب به بررسی نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازی پرداختیم و چهل نکته مهم در خصوص با نصب صحیح دستگاه را برای شما عزیزان شرح دادیم تا بتوانید با نصب اصولی و دقیق اسپلیت یا کولرگازی خود راندمان و کارایی دستگاه را تا حد بسیار زیادی افزایش دهید.

همچنین نصب اصولی و دقیق اسپلیت باعث برودت با کیفیت و همچنین افزایش طول عمر قطعات دستگاه می گردد.

تعداد کلمات متن نکات مهم در نصب اسپلیت و کولرگازیمنبع خارجی
important-points-in-installing-air-conditioners
5 13 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امین
امین
8 ماه قبل

سلام ممنون بابت توضیحاتتون