You are currently viewing دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

زمان مطالعه: 17 دقیقه

در این متن می خواهیم به بررسی و شرح کامل دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003 (panasonic-microwave-model-nnc2003-manual) بپردازیم و برنامه های مختلف و طرز استفاده از این مدل دستگاه را به صورت کامل و جامع توضیح خواهیم داد.

آنچه در این مطلب خواهید خواند نمایش محتوا

پیشتاز سرویس با داشتن شعب متعدد در سراسر شهر تهران آماده ارائه خدمات سرویس، راه اندازی و تعمیر دستگاههای ماکروفر می باشد و با اعزام تکنسین در محل و استفاده از قطعات مایکروفر اصلی و دارای گارانتی به صورت تخصصی خدمات تعمیراتی را ارائه می دهد.

در هر ساعت از شبانه روز و در تمامی روزهای هفته می توانید با نمایندگی تعمیر ماکروفر پاناسونیک در تهران تماس بگیرید و درخواست تعمیرات خود را ثبت نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن تعمیرکار در محل اعزام شود.

ارسال دیدگاه

چرا از خود تکنسین نپرسیم؟!

کاربران محترم می توانید با درج کامنت و سوال خود در پایان این مقاله به راحتی با تکنسین در تماس باشید و در زمانی کوتاه پاسخ سوال خود را دریافت کنند.

دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

در صورت نیاز به مطالعه دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003 با ما در ادامه متن همراه باشید.

دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
“دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003”
  1. ماکروفر را به برق بزنید و بر روی دیسپلی جمله “WELCOME TO INVERTER COOKING” نمایان می شود.
  2. با فشردن پدال درب باز کن آن را باز کرده و ظرف غذا را داخل دستگاه و بر روی سینی قرار دهید.
  3. برای انتخاب قدرت کم یا زیاد دکمه Micro Power را بزنید.
  4. به وسیله این ولوم می توانید زمان فرایند گرم کردن را تنظیم کنید.
  5. سپس دکمه استارت را بفشارید.

تنظیم ساعت در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

برای تنظیم ساعت در مایکروفر پاناسونیک باید مراحل زیر را طی نمایید:

  • دکمه clock را فشار دهید.
  • برای تنظیم ساعت ولوم Time/Weight را بچرخانید تا ساعت مورد نظرتان را انتخاب کنید.
  • در آخر مجدد دکمه clock را بزنید.(ساعت مشخص شده بر روی نمایشگر ظاهر می شود.)
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

فعالسازی قفل کودک در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

برای قفل کردن دستگاه و فعالسازی قفل کودک در دستگاه پاناسونیک باید اقدامات زیر را انجام دهید و فعال سازی این قفل در صورت تنظیم ساعت دستگاه امکان پذیر می باشد.

  • برای فعالسازی قفل کودک دکمه start را 3 بار پشت سر هم فشاردهید و بر روی نمایشگر Lock ظاهر می شود.
  • برای غیرفعال کردن قفل کودک مجدد دکمه start را 3 بار پشت سر هم فشار دهید.
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

گرم کردن / یخ زدایی / پخت با توان و زمان مایکرو در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

در صورت استفاده از این برنامه ها حتما باید سینی سرامیکی را در داخل دستگاه قرار دهید.

  1. دکمه Micro Power را انتخاب کنید.
  2. High مربوط به 30 دقیقه و دیگر موارد برای تا یک دقیقه و سی ثانیه
  3. دستگاه شروع به کار کرده و زمان بر روی دیسپلی کم می شود و دستگاه شروع به گرم کردن می کند.
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

به منظور انتخاب قدرت های مختلف می توانید جدول زیر را مطالعه نمایید:

سطح قدرتقدرتتعداد فشردن دکممهموارد استفاده
HIGH1000 وات1جوشاندن آب، میوه های تازه، سبزیجات، برنج و پاستا، ظرف سوپ ، خورش ها
DEFROST270 وات2آب کردن مواد جامد
MED HIGH600 وات3مرغ، گوشت، کیک و دسر و همچنین گرم کردن شیر
MEDIUM440 وات4پخت پنیر، ماهی، تخم مرغ، کباب، گوشت و آب کردن شکلات
MED LOW250 وات5گرم کردن سوپ، خورش، دلمه و آب کردن کره و پنیر خامه ای
LOW100 وات6گرم کردن غذاهای از پیش پخته شده
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

با تنظیم Power and Time –– Frozen Convenience Foods –مواد غذایی را دوباره گرم کنید.

منجمد( از قبل پخته شده)قدرتزمان تقریبی بر حسب دقیقهدستورالعمل
نان و مواد پخته شدهMED HIGH
MED HIGH
MEDIUM
15 – 20 ثانیه
2 – 3
2 – 3
اجازه ندهید تا نان زیاد از حد داغ شود زیرا در این صورت نان خشک و لاستیکی می شود.
کیک پنیر (450 گرم)DEFROST2 – 3یخ زدایی در سینی صورت گیرد
مافین – 4 (350 گرم)MED HIGH2 – 3از درپوش مخصوص مایکروفر استفاده شود.
اسکون(نان یا کیک) – 6 (400 گرم)MEDIUM2 – 3روی بشقاب به مدت 2 دقیقه یخ زدایی کنید.
کروسانت – 4 (200 گرم)MEDIUM1 – 2روی بشقاب بر روی دستمال کاغذی قرار دهید.
پای
پای میوه (500 گرم)
DEFROST
then
MED HIGH
5 – 7
5 – 7
پای را از ظرف فویل بردارید و بدون درپوش در داخل دستگاه قرار دهید.
پای گوشت (175 گرم)DEFROST then
MEDIUM
4 – 6
3 – 4
روی بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی قرار دهید.
پیتزا (350 گرم)HIGH5 – 7از داخل بسته خارج کرده و مطابق دستور در داخل دستگاه قرار دهید.
غذای منجمد
ماهی در سس (200 گرم)
MEDIUM6 – 7بسته را از قسمتی سوراخ کرده و در داخل دستگاه قرار دهید.
غذاهای از پیش آناده شده در بسته بندی های مخصوص ماکروویویMEDIUM6 – 7بسته را در داخل دستگاه قرار دهید.
لازانیا (400 گرم)MEDIUM14 – 16از بسته بندی خارج کرده و بر روی سینی قرار دهید.
غذای پی آماده شده در بشقابMEDIUM8 – 10پوشش فویل را بردارید و با روکش پلاستیکی جایگزین کنید
سبزیجات و سس
(در بسته) (500 گرم)
MEDIUM8 – 10بسته بندی را سوراخ کرده و در داخل مایکروفر قرار دهید.
متفرقه
تکه های مرغ
(500 گرم
DEFROST
then
MED HIGH
5 – 7
6 – 8
روی بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی قرار دهید.
ماهی انگشتی – 8
(200 گرم)
DEFROST then
HIGH
3 – 5
2 – 3
روی بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی قرار دهید.
سوسیس رول (250 گرم)MEDIUM3 – 5روی بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی قرار دهید.
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

چگونگی یخ زدایی در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

  1. دکمه Turbo Defrost را فشار دهید.
  2. تا 3 کیلوگرم وزن را می توان در فواصل 0.1 کیلوگرم تنظیم کرد و مهم ترین عامل در این زمان مقدار و وزن غذا می باشد.
  3. سپس دکمه start را بزنید تا دستگاه شروع به یخ زدایی کند.
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

آماده سازی برای منجمد کردن:

  1. بسته ها و کیسه های پلاستیکی سنگین و بسته بندی های فریزر مناسب می باشند.
  2. گوشت، مرغ و ماهی را در بسته بندی فقط با 1 یا 2 لایه غذا منجمد کنید.
  3. تمام هوا را از بسته بندی خارج کنید.
  4. زمان یخ زدایی داده شده در نمودارها برای غذاهای کاملاً منجمد در دمای 18- درجه سانتیگراد یا کمتر نگهداری شود. (یعنی حداقل 24 ساعت در فریزر)

تکنیک یخ زدایی::

  1. غذای منجمد را از بسته بندی خارج کنید و در سینی سرامیکی روی توری 3 پایه قرار دهید.
  2. در فرایند Turbo Defrost، دستگاه در حین یخ زدایی بوق می دهد.(با صدای بوق: تمام گوشت، مرغ، ماهی موادی را که داخل دستگاه قرار داده اید را بچرخانید با به صورت کامل یخ زدایی شوند.)
  3. ممکن است پس از یخ زدایی قسمتی از آن سرد باقی بماند که باید مدت زمان بیشتری را انتخاب کنید.

جدول مخصوص یخ زدایی در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

مواد غذاییزماندستورالعمل
MEAT(گوشت)
گوشت گاو
گوشت چرخ کرده گاو
کباب شده: از بالا
فیله گوشت گاو
گوشت با استخوان
گوشت راسته
استیک
متفرقه
گوشت خوک/بره

کباب
گوشت تکه ای
دنده ها
500 گرم

8 – 11
12 – 15
12 – 15
10 – 13
11 – 14
8 – 10
8 – 12


9 – 12
8 – 11
8 – 12
در حین یخ زدایی، گوشت را دو یا سه بار برگردانید.
در نیمه برنامه یخ زدایی، گوشت چرخ کرده گاو را جدا کنید،
تکه های خرد شده را جدا کنید و گوشتی را که یخ زدایی شده است بردارید.
در چرخه یخ زدایی کباب های بزرگ ممکن است هنوز در مرکز یخ باشند و باید اجازه دهید تا آب شوند.
POULTRY( مرغ)
مرغ
کامل
قطعات
فیله
اردک
بوقلمون


9 – 12
8 – 11
8 – 10
10 – 12
10 – 13
در طول چرخه یخ زدایی، مرغ را دو تا چهار بار برگردانید.
مرغ را زیر آب سرد بشویید تا ذرات یخ از بین برود.
قبل از قرار دادن در داخل دستگاه 10 تا 15 دقیقه صبر کنید.
تکه های مرغ را به صورت جدا از هم بر روی ظرف قرار دهید تا به صورت یکسان یخزدایی شوند.
FISH & SHELLFISH(ماهی و صدف ماهی)
فیله ماهی
ماهی کامل
گوشت خرچنگ
دم خرچنگ
گوش ماهی
میگوی سبز

9 – 11
9 – 12
8 – 10
8 – 10
8 – 10
10 – 12
در اواسط چرخه ی یخ زدایی تکه های ماهی و دیگر موارد غذایی را چندین بار بچرخانید و توجه کنید که این تکه ها با فاصله از یکدیگر روی سینی قرار گرفته باشند.
قبل از قرار دادن داخل دستگاه 10 تا 15 دقیقه مواد غذایی را در دمای بیرون قرار دهید.
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

چگونگی استفاده از برنامه گریل در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

برنامه گریل در مایکروفر پاناسونیک در دو تنظیم انتخاب می شود که گریل 1 ( قوی) برای کباب کردن گوشت، مرغ، ماهی و فیله استفاده می شود و گریل 2 (ضعیف) برای کباب کردن ماهی کامل، چیپس پخته شده و قهوه ای کردن روی پنیر پیتزا و غذاهای مرتبط با تخم مرغ می باشد.

در برنامه گریل باید از 3 پایه فلزی بر روی سینی سرامیکی استفاده نمایید.

دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
  1. .دکمه Grill را انتخاب نمایید.
  2. دستگاه شروع به پیش گرمایش می مند و نباید در این حین درب دستگاه را باز کنید.
  3. غذا را در داخل دستگاه و بر روی 3 پایه فلزی مخصوص گریل قرار دهید.
  4. سپس با استفاده از ولوم مدت زمان را انتخاب نمایید.
  5. در آخر دکمه start را فشار دهید.
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

استفاده از برنامه convection در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

در صورت نیاز به استفاده از برنامه کانوکشن با ما در ادامه متن دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003 همراه باشید.

برنامه 1 کانوکشن(convection) :

در این برنامه از یک المنت گرمایشی برای گرم کردن و برشته کردن استفاده شده و همچنین از یک فن برای پخش این حرارت در سطح داخلی دستگاه و پخت یکسان مواد غذایی استفاده شده است.

دمای پخت در این برنامه از 100 درجه تا 250 درجه سانتی گراد با توجه به دستورالعمل خای مختلف متغیر می باشد و با توجه به نوع و حجم ماده غذایی این دما تغییر پیدا می کند.

برنامه 2 کانوکشن(convection) :

در این برنامه کانوکشن می توانید میزان و حجم بیشتری از مواد غذایی را بپزید و به عنوان مثال برای پخت بیسکوییت بر روی سه پایه کوتاه زمان بیشتری برای پخت نسبت به قرار دادن بر روی 3 پایه بلند نیاز خواهد داشت.

دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
  1. دکمه conv.bake را فشار دهید.
  2. دمای مورد نیاز را با ولوم مربوط به آن انتخاب نمایید.
  3. دکمه start را بزنید تا دستگاه شروع به پیش گرمایش کند.
  4. غذا را داخل دستگاه قرار دهید و پس از گرم کردن 3 بوق شنیده می شود و “P” در صفحه نمایشگر چشمک می زند.
  5. سپس زمان پخت و وزن ماده غذایی را انتخاب نمایید.
  6. در آخر با فشردن دکمه استارت فرایند پخت آغاز می شود.
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

استفاده از Combination: Convection & Microwave در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

در صورت استفاده از برنامه کانوکشن باید از سینی سرامیکی استفاده نمایید.

  1. دکمه combination را فشار دهید و تنظیم COMB 1-6 و برنامه دما در دیسپلی ظاهر می شود.
  2. با استفاده از ولوم مدت زمان را تعیین می نمایید.
  3. در آخر دکمه start را فشار دهید تا دستگاه شروع به کار کند.

برای استفاده از برنامه Combination: Convection & Microwave :

پخت ترکیبی برای برشته کردن گوشت، مرغ و پختن کیک، شیرینی و برش ایده آل می باشد و پخت ترکیبی به طور خودکار بین گرمایش کانوکشن و مایکروویو تغییر می کند.

مزیت پخت ترکیبی این است که به شما برشته شدن مواد غذایی توسط قسمت کانوکشن را می دهد و اغلب زمان پخت معمولی را کوتاه می کند و در این برنامه به دلیل کم شدن زمان نیازی به استفاده از پیش گرمایش ندارد.


برای محاسبه زمان پخت، تقریباً 2/3 زمان پخت معمولی را شروع کنید و در صورت نیاز زمان اضافه کنید و برای نمونه هایی از دستور العمل ها و زمان های پخت و پز، به دستور العمل های موجود در جدول مربوطه مراجعه نمایید.
ظروف نسوز از جمله سرامیک برای استفاده در آشپزی ترکیبی مناسب می باشد اما کیک ها، دسرها و غیره ممکن است در ظروف فلزی پخته شوند، به شرطی که مقدار مناسبی غذا برای جذب در حرارت مایکروویو وجود داشته باشد.

در صورت قرار دادن مقدار کمی از غذا در داخل ظرف فلزی دستگاه در حین کار جرقه خواهد زد و در ادامه باعث سوختن مگنترون می شود.

هنگام پخت به روش ترکیبی، ظروف مورد نظر را در سینی سرامیکی قرار دهید و باید آنها را بر روی پایه کوتاه فلزی قرار دهید و در زیر این 3 پایه فلزی ظرفی سرامیکی قرار دهید تا چکه های چربی در داخل این ظرف بریزند و داخل مایکروفر کثیف نشود.
عکس

نمونه هایی از غذاها برای طبخ با حالت ترکیبی در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

تنظیمات combination غذاهای مناسبدمای قسمت فرقدرت قسمت ماکرویوو
COMB 1کباب قابلمه، نان گوشت، گوشت ذرت150˚CLOW
COMB 2کاستارد پخته شده، پودینگ برنج160˚CLOW
COMB 3کیک، پودینگ خود سس، برش های لایه ای، پای سیب170˚CLOW
COMB 4برش تک لایه گوشت، کیک سبک، بره کباب180˚CLOW
COMB 5گوشت خوک کبابی، رست بیف، سیب زمینی ، بوقلمون، اردک،
نان سیر، مرغ، لازانیا، گرم کردن مجدد
کیک های شیرین و مافین ها
200˚CMED LOW
COMB 6شیرینی، نان، کباب، سوسیس، مرغ کامل،
تکه‌های مرغ، پیتزا، کروسان‌های گرم کردنی
230˚CLOW
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

استفاده از برنامه های Reheat / Cook by Sensor Reheat / Auto Menu دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

Sensor Reheat /Sensor Cook (Auto menu 1-9)

در این برنامه می توانید موارد غذایی خود را با توجه به سنسورهای دستگاه گرم کرده و با توجه به برنامه پخت معین شده غذای مورد نظر خود را بپزید.

  1. دکمه Sensor Reheat را انتخاب کنید.
  2. پس از تشخیص بخار مناسب در داخل کابین به وسیله سنسور ها دستگاه شروع به کار می کند.
  1. دکمه Auto Menu را انتخاب کنید.
  2. منوی مربوطه بر روی دیسپلی نمایان شده و با چرخاندن ولوم می توانید برنامه را از 1 تا 9 انتخاب کنید.
  3. پس از تشخیص سنسورها و رسیدن دمای داخل کابین به میزان مورد نظر دستگاه شروع به کار می کند.

همچنین در صورت نیاز به تغییر دستور پخت و تغییر زمان می توانید با استفاده از 2 دکمه more و less آنها را تغییر دهید.

دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

استفاده از برنامه Sensor Reheat دردفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

در استفاده از برنامه سنسور ریهیت باید موارد زیر را رغایت نمایید:

  • همه غذاها باید از قبل پخته شده باشند.
  • غذاها باید در دمای اتاق یا یخچال باشند.
  • غذاهای قابل هم زدن توصیه می شود.
  • غذاها را در ظرفی با اندازه مناسب قرار دهید.
  • ظرف باید با پوشش پلاستیکی یا درب مناسب پوشانده شود.
  • بعد از بیرون آوردن از دستگاه غذا را هم بزنید.
  • 2 تا 3 دقیقه صبر کرده و سپس ظرف را خارج کنید.
  • از گرم کردن مجدد در ظروف فویل یا پلاستیکی خودداری کنید.
  1. گرم کردن مجدد منجمد (200 گرم – 1.2 کیلوگرم
  • این برنامه مناسب برای گرم کردن مجدد سوپ ها، خورش ها، شامی کباب شده، غذاهای پاستا (به استثنای لازانیا) و غذاهای برنجی در دمای یخ زده
  • این تنظیم برای گرم کردن مجدد نان یا محصولات شیرینی یخ زده، غذاها یا نوشیدنی های خام یا نپخته مناسب نیست.
  • غذاهای آماده را از بسته بندی فویل یا پلاستیکی خارج کرده و در ظرفی با اندازه مناسب قرار دهید.
  • از درپوش مخصوص استفاده نمایید.
  • در اواسط زمان پخت، فر «بوق» می‌زند و از شما می‌خواهد غذاها را هم بزنید و در پایان زمان پخت، هم بزنید و بگذارید 3-5 دقیقه بماند.

2. سبزیجات (125 گرم – 1.0 کیلوگرم)

  • سبزیجات را در ظرفی با اندازه مناسب قرار دهید و با پوشش پلاستیکی یا درب مناسب بپوشانید.
  • تکه های بزرگتر سبزیجات را باید در یک لایه در یک ظرف کم عمق قرار دهید.
  • اگر سبزیجات کمی کم آب به نظر می رسند یا بافت نرم تری می خواهید، 1 قاشق غذاخوری را به 1/4 فنجان آب اضافه کنید.
  • قبل از یخ زدایی مقداری نمک اضافه نکنید.
  • در انتها سبزیجات را به خوبی هم زده و 2 تا 3 دقیقه صبر کنید.

3. سبزیجات خورد (125 گرم – 1.0 کیلوگرم)

  • سبزیجات باید خرد شده، آماده و به قطعات هم اندازه بریده شوند.
  • اگر سبزیجات به نظر کم آب شده یا بافت نرم تری دارید، 1 قاشق غذاخوری را به 1/4 فنجان آب اضافه کنید.
  • سبزیجات را در ظرفی با اندازه مناسب قرار دهید و ظرف را با پوشش پلاستیکی یا درب مناسب بپوشانید.
  • در صورت تمایل کره را می توان اضافه کرد اما تا پایان پخت نمک اضافه نکنید.

4. سبزیجات منجمد (125 گرم – 1.0 کیلوگرم)

سبزیجات منجمد یا یخ زده نیز همانند دو مورد 2 و 3 یخ زدایی می شوند.

5. میوه (125 گرم – 2.0 کیلوگرم)

  • اضافه کردن آب و شکر اختیاری است زیرا بیشتر میوه ها در هنگام یخ زدایی آب پس می دهند.
  • در صورت نیاز می توانید تقریباً 1/4 فنجان آب در هر 250 گرم اضافه کنید.
  • شربت شکر را می توان با ترکیب 1/4 فنجان شکر کاستور با 1/2 فنجان آب و پختن روی HIGH به مدت 2 تا 3 دقیقه درست کرد و به خوبی هم بخورد تا به صورت کامل یخ زدایی شود.
  • میوه های آماده شده را برای پختن در ظرفی با اندازه مناسب قرار دهید و با پوشش پلاستیکی یا درب مناسب بپوشانید.

6. برنج (1/2 فنجان – 3 فنجان)

  • از ظرفی با اندازه بزرگتر برای جلوگیری از جوشیدن برنج استفاده کنید.
  • از آب سرد به نسبت: 1/2 فنجان برنج / 1 فنجان آب 1 فنجان برنج / 11/2 فنجان آب 2 لیوان برنج / 3 فنجان آب استفاده کنید.
  • برنج را با درپوش مناسب بپوشانید.
  • وقتی زمان پخت بر روی دیسپلی ظاهر شد، پوشش یا درپوش پلاستیکی را بردارید.
  • در پایان پخت، 5-10 دقیقه زمان بگذارید.

7. پاستا (125 گرم – 500 گرم)

  • ● مناسب برای پخت پاستای خشک
  • ● پاستا و آب را در یک ظرف بزرگ قرار دهید تا از جوشیدن جلوگیری شود.
  • ● از آب جوش به نسبت های زیر استفاده کنید:
  • 125 گرم پاستا / 3 فنجان آب
  • 250 گرم پاستا / 4 فنجان آب
  • 375 گرم پاستا / 6 فنجان آب
  • 400 گرم پاستا / 7 فنجان آب
  • 500 گرم پاستا / 8 فنجان آب
  • قبل از پختن، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری روغن اضافه کنید تا از چسبیدن پاستاها به یکدیگر جلوگیری شود.
  • ● با پوشش پلاستیکی یا درب مناسب بپوشانید.
  • ● وقتی زمان پخت نمایش داده شد، درپوش را بردارید.
  • ● پس از اتمام زمان پخت به مدت 10-5 دقیقه صبر کنید.

8. ماهی (250 گرم – 1.0 کیلوگرم)

مناسب برای پخت ماهی کامل، فیله ماهی و کتلت ماهی:

  • ماهی مناسب برای پخت در مایکروویو را انتخاب کنید و پوست را در یک ظرف کم عمق قرار دهید.
  • انتهای نازک فیله ها را روی هم قرار دهید تا از پختن بیش از حد آن جلوگیری شود.
  • ظرف را با پوشش پلاستیکی یا درب مناسب بپوشانید.
  • پس از اتمام پخت، اجازه دهیدماهی پخته شده به مدت 3 تا 5 دقیقه در داخل دستگاه بماند.
  • برای تکه های بزرگتر ماهی، باید با فشار دادن دکمه “MORE” زمان پخت را کمی اضافه شود.

9. غذاهایی که در ظروف مخصوص و به صورت ترکیبی پخته می شوند(casserole)(500 g – 2.5 kg)

برش‌های گوشتی نازک تری انتخاب کنید زیرا بهترین کیفیت پخت را به همراه خواهند داشت.

  • گوشت و سبزیجات را به قطعات هم اندازه برش دهید.
  • در ظرفی با اندازه مناسب (تقریباً 3/4 پر) قرار دهید.
  • به ازای هر 500 گرم گوشت تقریباً 1/2 تا 1 فنجان آب یا سوپ اضافه کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که از یک ظرف قابلمه با درب استفاده کنید و از بسته بندی پلاستیکی استفاده نکنید.

استفاده از برنامه پخت خودکار (Auto Menu) در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

به منظور استفاده از برنامه To Cook by Auto Menu موارد زیر را دنبال کنید:

وزن پخت (منوی خودکار 10 – 18):

  1. دکمه Auto Menu را انتخاب کنید.
  2. منوی خودکار 10 – 18) دسته و «وزن تنظیم کنید» تا در دیسپلی ظاهر می شود.
  3. Set Weight Weight را می توان در فواصل 0.1 کیلوگرم وارد کرد و با ولوم مشخص کرد.
  4. دکمه start را بزنید و در اواسط پخت دستگاه با صدای بوق اطلاع می دهد که باید مواد داخل دستگاه را هم زده و یا برگردانید.

10. گوشت گاو /11. گوشت گاو متوسط ​​(750 گرم – 3.0 کیلوگرم)

سوخاری هایی را انتخاب کنید که یکنواخت هستند، اگر نه، تکه های گوشت را با نخ ببندید تا به پخت یکنواخت کمک کند.

  • سمت چربی گوشت گاو را روی پایین قفسه قرار دهید و یک ظرف کم عمق زیر آن قرار دهید تا قطرات چربی ریخته شده در آن جمع شود.
  • گوشت گاو را تقریباً در نیمه زمان پخت برگردانید.
  • در پایان پخت، در فویل آلومینیومی بپیچید و اجازه دهید 10-15 دقیقه قبل از خارج کردن از دستگاه باقی بماند.

12. گوشت گاو متوسط ​​و سبزیجات پخته شده (750 گرم – 3.0 کیلوگرم (فقط گوشت))

  • تکه هایی را انتخاب کنید که هم اندازه هستند، در غیر این صورت، کباب ها را با نخ ببندید تا به پخت یکنواخت کمک کند.
  • سمت چربی گوشت گاو را با ظرفی کم عمق روی پایین رک قرار دهید تا قطرات چربی در آن جمع شود.
  • سبزیجات را به قطعات هم اندازه برش دهید.
  • برای کباب هایی با وزن بیش از 1.1 کیلوگرم، سیب زمینی ها را در قسمت بیرونی قفسه قرار دهید و کره را روی آنها بمالید و سبزیجات نرمتر مانند کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین بعد از 1/3 زمان پخت اضافه شود.
  • در زمان پخت نیازی به چرخاندن گوشت یا سبزیجات نیست. سبزیجات ممکن است در نیمه زمان پخت نیاز به اضافه کردن سس باشد.
  • پس از اتمام زمان پخت، گوشت گاو را در فویل آلومینیومی بپیچید و اجازه دهید 10-15 دقیقه قبل از خارج کردن در داخل فر باقی بماند.

13. بره (750 گرم – 3.0 کیلوگرم)

  • سمت چربی گوسفند را به سمت پایین روی 3پایه کوتاه قرار دهید. با یک ظرف کم عمق زیر آن برای جمع آوری قطرات چربی بگذارید.
  • پس از گذشت نیمی از زمان پخت گوشت بره را بچرخانید.
  • پس از اتمام زمان پخت، گوشت را در فویل آلومینیومی بپیچید و اجازه دهید 10-15 دقیقه قبل در داخل کابین باقی بماند.
  • کباب‌های بدون استخوان ممکن است به ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان پخت اضافی نیاز داشته باشند: Micro Power MEDIUM.

14. گوشت بره و سبزیجات پخته شده(750 گرم – 3.0 کیلوگرم (فقط گوشت))

سمت چربی گوشت گوسفند را با ظرف کم عمقی در زیر آن قرار دهید تا قطرات چربی ریخته شده در آن جمع شوند.

  • سبزیجات را به تکه های ریز ببرید.
  • برای کباب هایی با وزن بیش از 1.4 کیلوگرم، سیب زمینی ها را در قسمت بیرونی 3 پایه قرار دهید و روی آن کمی کره بمالید و سبزیجات نرم تری مانند کدو حلوایی و سیب زمینی شیرین را بعد از اتمام 1/3 زمان پخت اضافه کنید.
  • پس از اتمام زمان پخت، گوشت بره را در فویل آلومینیومی بپیچید و 15 دقیقه صبر کنید.

15. گوشت خوک (گراز) (750 گرم – 3.0 کیلوگرم)

  • تکه های گوشتی را انتخاب کنید که یک اندازه باشند و در غیر این صورت، کباب ها را با نخ ببندید تا به پخت یکنواخت کمک کند.
  • سمت گوشت خوک را که در حال پخت می باشد را با یک ظرف کم عمق در زیر آن روی پایین قفسه قرار دهید تا قطرات چربی در آن جمع شود.
  • برای پخت بهتر روی گوشت را روغن یا کره بمالید
  • در طول زمان پخت نیازی به چرخاندن گوشت خوک نیست.
  • پس از اتمام زمان پخت، گوشت خوک را در یک فویل آلومینیومی قرار دهید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه باقی بماند.

16. گوشت خوک و سبزیجات پخته شده (750 گرم – 3.0 کیلوگرم (فقط گوشت))

  • کباب هایی را انتخاب کنید که شکل یکنواخت داشته باشند زیرا در صورت یک اندازه بودن تکه های گوشت پخت با کیفیت بهتری صورت می پذیرد.
  • در زیر قسمت پخته شده گوشت یک ظرف قرار دهید تا قطرات چربی ریخته شده در داخل آن بریزند.
  • برای پخت با کیفیت تر روی گوشت را کره یا روغن بمالید.
  • سبزیجات را آماده کرده و به قطعات هم اندازه برش دهید.
  • برای کباب هایی با وزن بیشتر از 1.2 کیلوگرم، سیب زمینی ها را در اطراف بیرون قفسه قرار دهید و روی آن را کره بمالید و سبزیجات نرم تری مانند کدو تنبل و سیب زمینی شیرین را بعد از 1/3 زمان پخت اضافه کنید.
  • در طول زمان پخت نیازی به چرخاندن گوشت یا سبزیجات نیست زیرا در اواسط پخت باید سس اضافی به مواد غذایی خود اضافه نمایید.

17. مرغ (750 گرم – 3.0 کیلوگرم)

برای حفظ شکل مرغ در حین پخت، پاهایمرغ را به یکدیگر ببندید:

  • سمت سینه مرغ را روی پایین قفسه قرار دهید و یک ظرف کم عمق زیر آن قرار دهید تا قطرات چربی در آن جمع شود.
  • در صورت تمایل روی مرغ را کره بمالید و با سبزیجات بپاشید.
  • در طول زمان پخت نیازی به چرخاندن مرغ نیست.
  • در پایان پخت، مرغ را در فویل آلومینیومی بپیچید و اجازه دهید 10-15 در داخل دستگاه باقی بماند.

18. مرغ و سبزیجات پخته شده (750 گرم – 3.0 کیلوگرم (فقط مرغ))

برای حفظ فرم مرغ در هنگام پخت، پاهای مرغ را ببندید و روی آن کره مالیده و در صورت تمایل سبزیجات اضافه نمایید

  • سمت سینه مرغ را با یک ظرف کم عمق در زیر قفسه پایین قرار دهید تا قطرات چربی در آن جمع شود.
  • سبزی ها را به تکه های هم اندازه آماده کنید.
  • برای مرغ با وزن 1.1 کیلوگرم یا کمتر، همه سبزیجات را در بیرون قفسه قرار دهید و روی آن کره بمالید.
  • برای جوجه هایی که بیش از 1.1 کیلوگرم وزن دارند، سیب زمینی ها را در اطراف بیرون قفسه قرار دهید و روی آن کره آب شده بمالید و سبزیجات نرم تری مانند کدو تنبل و سیب زمینی شیرین را بعد از 1/3 زمان پخت اضافه کنید.
  • برای پخت نیازی به چرخاندن مرغ یا سبزیجات نیست و در صورت تمایل کره آب شده را بر روی مرغ و سیب زمینی بمالید.
  • در پایان زمان پخت، مرغ را در فویل آلومینیومی بپیچید و اجازه دهید 10-15 دقیقه صبر کنید.

Auto Menu(منوی خودکار 19 – 20):

بررسی 2 منوی پخت خودکار 19 و 20 در دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

کیک / برش:

  • این برنامه برای پخت برش های تک لایه و کیک های سبک که در دمای متوسط ​​پخته می شوند طراحی شده است.
  • میتوانید از ظروف فلزی در این برنامه استفاده کنید و ظرف مورد نظر را روی سینی سرامیکی قرار دهید تا پخته شود.
  • در این برنامه نیازی به انجام پیش گرمایش دستگاه نمی باشد.

کیک / دسر:

  • این تنظیم برای پخت برش های لایه لایه و کیک های سنگین تری مانند موز که در دمای متوسط ​​پخته می شوند طراحی شده است و با این برنامه می توانید پای سیب نیز درست کنید.
  • در این برنامه می توانید از ظروف فلزی بر روی 3پایه فلزی کوتاه و بر روی سینی استفاده نمایید.
  • نیازی به پیش گرم کردن نیست.

نتیجه گیری

در این متن به بررسی و شرح کامل دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003 پرداختیم و تمامی برنامه های دستگاه را به صورت کامل برای شما شرح دادیم با این امید که با مطالعه این متن بتوانید از دستگاه خود به راحتی استفاده نمایید و مواد غذایی متنوع را در تهیه نمایید.

در انتهای متن فایل رایگان دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003 را به صورت pdf برای شما قرار می دهیم تا بتوانید با دانلود این دفترچه در هر زمانی که نیاز داشتید به آن دسترسی داشته باشید.

تعداد کلمات متن دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003منبع خارجی
panasonic microwave model nnc2003 manual
دفترچه راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک مدل NNC2003

مطالب مرتبط:

5 11 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها