این متن به منظور شرح توضیحات کامل در خصوص یکی از مهم ترین مشکلات در استفاده از دستگاههای اسپرسوساز خانگی و بررسی کامل علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز (The cause of watery coffee in the espresso machine) خواهد پرداخت و دلایل به وجود آمدن این ایرادات را به همراه چگونگی رفع این مشکل برای شما مشتریان شرح خواهیم داد.
تعمیر اسپرسوساز در تهران در مراکز پیشتاز سرویس توسط تعمیرکاران متخصص و استفاده از قطعات اسپرسوساز اصلی و گارانتی خدمات به مدت 3 تا 6 ماه در تمام روزهای هفته ارائه می شود.
چرا از خود تکنسین نپرسیم؟!
کاربران محترم می توانید با درج کامنت و سوال خود در پایان این مقاله به راحتی با تکنسین در تماس باشید و در زمانی کوتاه پاسخ سوال خود را دریافت کنند.
بررسی علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز
آبکی شدن قهوه در دستگاه اسپرسوساز میتواند یکی از مشکلات رایج برای علاقمندان به قهوه باشد و این مسئله تأثیر مستقیمی بر طعم، کیفیت و تجربه نوشیدن قهوه دارد واسپرسو نوعی از قهوه است که به دلیل فرآیند عصارهگیری سریع و پرفشار، غلیظ است و همین ویژگیها موجب محبوبیت آن شدهاند.
اگر اسپرسوی خروجی از دستگاه قهوه ساز آبکی باشد، به معنی آن است که قهوه طعم و غلظت مطلوب را نداشته و نوشیدن آن کمتر لذتبخش خواهد بود و برای رفع این مشکل و جلوگیری از آبکی شدن اسپرسو، شناخت دقیق علل آن اهمیت بسیاری دارد و در این متن می خواهیم به بررسی انواع علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز بپردازیم.
بررسی انواع علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز شامل موارد زیر می باشند:
- درجه آسیاب دانه های قهوه نامناسب می باشد
- دستگاه اسپرسوساز فشار خروجی مناسبی ندارد
- مدت زمان عصاره گیری نامناسب می باشد
- میزان قهوه در پرتافیلتر کم یا زیاد می باشد
- تمپ کردن نامناسب پودر اسپرسو در دسته گروپ
- استفاده از دانه های قهوه بی کیفیت
- دمای آب دستگاه نامناسب می باشد و به حد مورد نیاز نرسیده است
- ایراد در قطعات داخلی اسپرسوساز و نقص فنی
- بررسی دسته گروپ، پرتافیلتر و بویلر اسپروسساز
- عدم سرویس و رسوب زدایی دستگاه
- زمان و نحوه سرو قهوه به صورت نادرست
شما عزیزان دقت داشته باشید که علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز می تواند خارج از موارد بالا باشد که برای مشخص شدن دقیق باید دستگاه توسط متخصص بررسی و عیب یابی شود و شما می توانید درخواست خود را در نمایندگی تعمیر قهوه ساز در تهران ثبت نمایید.
بررسی انواع علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز به صورت کامل و جامع
در فهرست بالا به صورت گزینه ای دلایل آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز را ذکر کردیم و در ادامه متن قصد داریم این موارد را به صورت کامل تری برای شما عزیزان شرح دهیم تا بتوانید از دستگاه اسپرسوساز خود استفاده بهتری نمایید.
دانه های قهوه بر روی درجه نامناسبی آسیاب شده اند
در صورتی که از دستگاههای اسپرسوساز استفاده می کنید باید این موضوع را هم بدانید که هر برند دستگاه دارای دستور استفاده مختص به خود می باشد و در هر یک از دستگاهها آسیاب دانه های قهوه باید مختص به همان دستگاه باشد تا شما عزیزان بتوانید عصاره گیری مناسبی از دستگاه داشته باشید.
اگر دانههای قهوه بیش از حد درشت آسیاب شده باشند، آب با سرعت بیشتری از بین آنها عبور کرده و عصارهگیری کامل انجام نمیشود که در ادامه باعث آبکی شدن قهوه خروجی از دستگاه می شود و باید بدانید که برای تهیه اسپرسو باید دانه های قهوه در ریزترین خالت ممکن آسیاب شده باشند تا قهوه خروجی کیفیت مناسب و فوم دهی مناسب داشته باشند.
اگر اسپرسوی خروجی از دستگاه آبکی می باشد در اولین قدم باید به بررسی درجه آسیاب بپردازید و استفاده از آسیابهای دستی یا برقی با قابلیت تنظیم درجه برای اسپرسوساز بسیار مفید می باشند.
دستگاه اسپرسوساز خروجی مناسبی ندارد
دستگاههای اسپروساز با فشار بسیار زیادی کار می کند و با عبور آب با فشار زیاد از داخل پودر قهوه عصاره گیری مناسبی ارائه می دهند و در صورتی که فشار دستگاه به هر دلیل کم باشد این فرایند به درستی صورت نمی گیرد و قهوه خروجی از دستگاه آبکی و بی کیفیت می شود.
علت نداشتن خروجی مناسب در دستگاههای اسپرسوساز می تواند به دلایل مختلفی به وجود بیاید که مهم ترین دلیل این مشکل ع دم سرویس اسپرسوساز و گرفتن جرم و رسوب در داخل سیکل دستگاه می باشد.
فشار مناسب برای دستگاههای اسپرسوساز معمولا 9 بار می باشد که در صورت خرابی پمپ اسپرسوساز و عدم توانایی در پمپ آب با قدرت مورد نیاز دستگاه خروجی مناسب و با کیفیتی نخواهد داشت.
سرویس اسپرسوساز باید هر 6 ماه یک بار به صورت تخصصی و استفاده از محلول های با کیفیت در بازار انجام شود تا از بروز خرابی های احتمالی تا حد بسیار زیادی جلوگیری شود.
زمان عصاره گیری نامناسب
علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز می تواند به دلیل زمان عصاره گیری نامناسب باشد و این نکته را باید بدانید که زمان عصاره گیری در تهیه اسپرسوساز نقش بسیار مهمی در اسپرسوی تهیه شده را دارد و فرایند عصاره گیری باید در بازه زمانی 20 تا 30 ثانیه انجام شود.
در صورتی که زمان عصاره گیری کوتاه تر از این زمان باشد آب به سرعت از داخل پودر قهوه عبور کرده و عصاره گیری کامل انجام نمی شود و قهوه خروجی آبکی و بی طعم خواهد شد.
از سوی دیگر، اگر زمان عصارهگیری طولانیتر از حد معمول باشد، ممکن است قهوه تلخ و سوخته به نظر برسد. بنابراین، تنظیم صحیح مدت زمان عصارهگیری برای جلوگیری از آبکی شدن اسپرسو ضروری است.
مقدار قهوه استفاده شده نامناسب می باشد
میزان پودر قهوه ای که در داخل دسته گروپ و برای تهیه اسپرسو استفاده می شود به طور مستقیم بر کیفیت خروجی اسپرسو تاثیر دارد و در صورت کم بودن پودر قهوه اسپرسوی خروجی آبکی می گردد به این دلیل که آب با نسبت بیشتری از میان دانه های قهوه عبور کرده و عصاره خروجی کم می شود.
به طور معمول برای تهیه یک شات اسپرسو باید از 18 تا 20 گرم پودر قهوه استفاده نمود و به این منظور می توانید از یک ترازوی دقیق برای اندازه گیری میزان قهوه استفاده کرد.
مقدار پودر قهوه زیاد و یا کم می تواند علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز باشد و به منظور استفاده از میزان صحیح پودر قهوه می توانید دفترچه راهنمای مربوط به دستگاه خود را مطالعه نمایید.
تمپ کردن نادرست پودر قهوه
تمپ کردن یا فشرده کردن پودر قهوه در پرتافیلتر یکی دیگر از عوامل موثر در تهیه اسپرسوی با کیفیت می باشد که اگر این تمپ کردن به درستی انجام نشود قهوه نامتوازن فشرده می شود و آب با سرعت نامناسب از میان آن عبور می کند که باعث آبکی شدن اسپرسوی خروجی خواهد شد.
از مهم ترین مواردی که در تهیه اسپرسو باید به آن توجه کنید انجام تمپ صحیح و اصولی می باشد که به طور مستقیم بر کیفیت عصاره گیری دستگاه تاثیر خواهد داشت.
برای تمپ کردن صحیح پودر قهوه، فشار معقولی (حدود 30 پوند نیرو) باید بر روی قهوه وارد شود و سطح قهوه باید کاملاً صاف باشد تا آب بتواند بهطور یکنواخت از میان تمام بخشهای قهوه عبور کند.
علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز در این مورد بسیار رایج می باشد و به دلیل تمپ نکردن صحیح به وجود می آید.
کیفیت و نوع دانه های قهوه استفاده شده
کیفیت دانههای قهوه نیز نقش بسیار مهمی در طعم و غلظت اسپرسو دارد و در صورت استفاده از دانههای بیکیفیت یا کهنه حتی اگر تمامی تنظیمات دستگاه صحیح باشد در کیفیت قهوه خروجی تاثیر خواهد داشت.
دانههای قهوه تازه و با کیفیت بالا دارای روغنها و طعمهای غنی هستند که در هنگام عصارهگیری خارج میشوند و استفاده از دانه های قهوه بی کیفیت و مرطوب می تواند علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز بشود.
به منظور استفاده صحیح و عصاره گیری مناسب از دستگاه اسپرسوساز خود از دانه های با کیفیت موجود در بازار استفاده نمایید.
علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز به دلیل دمای نامناسب آب
دمای آب در فرآیند عصارهگیری اسپرسو اهمیت زیادی دارد. و دمای آب معمولاً باید بین 90 تا 96 درجه سانتیگراد باشد تا عصاره گیری مطلوب انجام شود و در صورتی که دمای آب کمتر از این مقدار باشد، عصارهگیری بهدرستی انجام نمیشود و اسپرسو آبکی خواهد بود.
برخی از دستگاههای اسپرسوساز پیشرفته قابلیت تنظیم دمای آب را دارند و شما می توانید درجه آب را به میزان مورد نظر خود تنظیم نمایید.
علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز به دلیل نقص فنی در دستگاه
گاهی اوقات علت آبکی شدن اسپرسو به نقص فنی دستگاه اسپرسوساز مربوط میشود و مشکلاتی مانند خرابی پمپ، فیلترهای معیوب، نشت آب و یا جرم گرفتگی قسمتهای مختلف دستگاه میتوانند باعث کاهش کیفیت اسپرسو شوند.
سرویس منظم از دستگاه و تمیز نگه داشتن آن از اهمیت بالایی برخوردار است و همچنین فیلترهای دستگاه باید بهطور مرتب تمیز و یا تعویض شوند و اجزای داخلی دستگاه نیز بررسی شوند تا از کارکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود.
همچنین از نکات مهم در استفاده از دستگاه اسپروسساز استفاده از آب تصفیه شده و بدون املاح می باشد که باعث عدم رسوب گرفتگی اتصالات دستگاه و بروز خرابی های رایج می شود.
مشکلاتی مربوط به وضعیت پرتافیلتر اسپرسوساز
پرتافیلتر یکی از بخشهای کلیدی در تهیه اسپرسو است و اگر به درستی در جای خود قرار نگیرد یا مسدود شود، باعث میشود که آب بهطور نامناسب از میان قهوه عبور کند و این مسئله میتواند منجر به عصارهگیری نا مطلوب و آبکی شدن اسپرسو شود.
پرتافیلتر باید تمیز باشد و هیچگونه رسوب یا ذرات قهوه در آن باقی نمانده باشد و همچنین باید اطمینان حاصل شود که پرتافیلتر به درستی در جای خود قرار گرفته است.
نکته مهم در استفاده از اسپرسوساز این است که پس از هر بار استفاده از دستگاه پرتافیلتر یا دسته گروپ را با آب بشویید.
عدم سرویس و رسوب زدایی اسپرسوساز
همانند تمامی لوازم برقی دیگر که به مرور زمان نیاز به سرویس دارند دستگاههای اسپرسوساز نیز به دلیل ارتباط مستقیم با قهوه و رسوب آب شهری باید به صورت منظم سرویس و رسوب زدایی شود زیرا در غیر این صورت اتصالات و مدار عبور آب مسدود می شود که باعث به وجود آمدن ایراداتی خواهد شد.
در بررسی علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز رسوب گرفتگی و مسدود شدن اتصالات دستگاه بسیار رایج بوده و در صورت شستشوی مدار و سرویس دستگاه این مورد برطرف می شود.
سرویس اسپرسوساز در تهران در تمامی مراکز پیشتاز سرویس ارائه می شود.
زمان و نحوه سرو اسپرسو
نحوه سرو قهوه و زمان بین تهیه و سرو آن نیز میتواند بر کیفیت اسپرسو تأثیر بگذارد و اسپرسو باید بلافاصله پس از تهیه سرو شود تا طعم و غلظت مطلوب خود را حفظ کند. اگر اسپرسو برای مدتی طولانی در فنجان باقی بماند، ممکن است بهمرور زمان آبکیتر به نظر برسد.
همچنین در صورت سرو نکردن اسپرسو در زمان مناسب ممکن است فوم اسپرسو از بین برود و قهوه آبکی شود.
نتیجه گیری:
با توجه به این موضوع که در وبلاگ پیشتاز سرویس مطالبی متعدد در خصوص ایرادات رایج در تعمیرات اسپرسوساز برای شما عزیزان فراهم گشته است در این متن به ایراد رایج علت آبکی شدن قهوه در اسپروساز پرداختیم و دلایل به وجود آمدن این مشکل را به همراه راه حل برای شما شرح دایدم.
آبکی شدن اسپرسو در دستگاه قهوه ساز میتواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که شامل تنظیمات نادرست دستگاه، درجه آسیاب قهوه، فشار و زمان عصارهگیری، کیفیت دانهها و حتی نگهداری و مراقبت از دستگاه میشود. برای تهیه یک اسپرسوی باکیفیت و جلوگیری از آبکی شدن آن، باید تمام این عوامل به دقت بررسی و تنظیم شوند.
تعداد کلمات متن علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز | منبع خارجی متن |
The cause of watery coffee in the espresso machine |
چگونگی برقراری ارتباط با مرکز تعمیرات اسپرسوساز در تهران
- تماس با هر یک از مرازک تعمیراتی اسپرسوساز و ثبت درخواست تعمیرات قهوه ساز خانگی و صنعتی
- مراجعه به وبسایت و ثبت سفارش آنلاین تعمیرات اسپرسوساز
- برقراری ارتباط از طریق واتس آپ، اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی
- تماس با شماره همراه کارشناسان و دریافت اطلاعات در خصوص علت آبکی شدن قهوه در اسپرسوساز
- چت به صورت آنلاین در قسمت گفتینو وبسایت تعمیراتی پیشتاز سرویس