در ادامه مطالب مختص به سرویس ، راه اندازی و تعمیرات اسپرسوساز در تحریریه پیشتاز سرویس می خواهیم در این متن به بررسی و شرح دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی ( Mebashi espresso machine manual ) بپردازیم و شما عزیزان را با چگونگی راه اندازی و استفاده از دستورهای مختلف این دستگاه آشنا نماییم.
قبل از هر چیز دقت داشته باشید که در بیشتر دستگاه های اسپرسوساز مباشی این دفترچه با زبان انگلیسی و یا عربی عرضه می شوند که برای مصرف کنندگان در هنگام استفاده بسیار سخت و آزاردهنده می باشد که متخصصین ما در پیشتاز سرویس با ترجمه دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی این مشکل را برای شما عزیزان برطرف کرده اند.
در صورت تمایل می توانید فایل Pdf دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی را در پایان متن به صورت رایگان دانلود نمایید.
در اولین قدم برای بررسی دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی به جدول زیر اشاره می نماییم که اطلاعات اولیه دستگاه در آن نوشته شده است.
ME-ECM2033 | مدل دستگاه |
220-240V | ولتاژ دستگاه |
50/60 Hz | فرکانس |
1350 W | قدرت |
1.8 L | گنجایش مخزن آب |
19 Bar | فشار |
مطالب دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
- نکات ایمنی مهم
- سرویس و نگهداری
- آشنایی با محصول
- راه اندازی اسپرسوساز
- نکات شاخص
- عیب یابی اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033
بررسی نکات ایمنی در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
نکات ایمنی مهم در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
قبل از استفاده از دستگاه، همیشه باید دستورالعمل ها را به دقت بخوانید و آنها را رعایت کنید زیرا در غیر این صورت ممکن است به دستگاه خود آسیب برسایند.
- در صورت استفاده نادرست از دستگاه ممکن است به دستگاه آسیب برسانید.
- دقت داشته باشید که دستگاه پس از استفاده همچنان داغ می باشد.
- استفاده، سرویس و نگهداری از دستگاه نباید توسط کودکان انجام شود.
- این دستگاه می تواند توسط کودکان 8 سال به بالا مورد استفاده و سرویس قرار گیرد، در صورتی که نظارت یا دستورالعمل های مربوط به استفاده ایمن از دستگاه را رعایت کنند.
- در صورتی که به صورت کامل دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033 را مطالعه نکرده اید از دستگاه استفاده نکنید.
- کودکان نباید با دستگاه بازی کنند و دستگاه را خاموش و روشن کنند.
- قبل از استفاده بررسی کنید که ولتاژ پریز استفاده شده ولتاژ یکسان با نیاز دستگاه را داشته باشد.
- این دستگاه دارای سیم ارت یا اتصال به زمین می باشد و به پریزی که به چاه ارت ساختمان وصل است دستگاه را بزنید.
- قهوه ساز را روی سطح داغ یا کنار گاز و مواد اشتعال زا قرار ندهید.
- در صورتی که می خواهید دستگاه خود را سرویس کنید دوشاخه دستگاه را از برق بکشید.
- در صورتسی که دو شاخه دستگاه دچار آسیب شده است آن را به منبع برق متصل نکنید.
- دستگاه را برای سرویس، تعمیر یا تنظیم به نزدیکترین مرکز خدمات مجاز منتقل نمایید.
- استفاده از لوازم جانبی که توسط شرکت تولید کنندهدستگاه توصیه نمی شود ممکن است منجر به آتش سوزی، برق گرفتگی یا آسیب به افراد شود.
- دستگاه را روی سطح صاف یا میز قرار دهید و کابل برق آن آویزان نباشد.
- مطمئن شوید که کابل برق اسپرسوساز با سطح داغ دستگاه تماس نداشته باشد.
- آب مخزن را بیش از حد ظرفیت آن پر نکنید.
- هنگامی که عیب، نقص یا افتادن دستگاه ناشی از نقص مشکوک است، دوشاخه برق را فوراً جدا کنید،
بررسی سرویس و نگهداری در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
- دستگاه اسپرسوساز باید پس از استفاده به صورت کامل خنک شود و دمای آن پایین بیاید.
- از یک پارچه مرطوب تمیز برای تمیز کردن سطح بدنه دستگاه استفاده نمایید و از سیم و مواد شوینده قوی به هیچ عنوان استفاده نکنید.
- قسمت هد گروپ و جایی که قهوه از آن خارج می شود را به وسیله یک فرچه کاملا نرم تمیز کنید.
- خروجی بخار را تمیز کنید تا به مرور زمان دچار انسداد و کیپی نشود.
- پس از گرفتن قهوه دسته گروپ را از جای خود خارج کنید و باقی مانده قهوه را دور ریخته و به وسیله آب و فرچه نرم آن را تمیز نمایید.
- دسته گروپ را به منظور استفاده مجدد به صورت کامل با یک دستمال نرم خشک نمایید.
- سینی اسپرسوساز را خالی کرده و به صورت منظم سرویس و تمیز کنید.
- دقت داشته باشید که مخزن آب اسپرسوساز را پس از استفاده باید خالی کنید تا آب باقی مانده در آن بو نگسیرد و توصیه اولیه برای محافظت از دستگاه استفاده از آب تصفیه شده توسط دستگاه تصفیه آب خانگی می باشد.
سرویس و تمیز کردن اسپرسوساز در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
- با توجه به وجود رسوب در آب دستگاه هر 3 تا 6 ماه یک بار نیاز به سرویس و رسوب زدایی خواهد داشت.
- محلول جرم گیر اسپرسوساز را به مقدار لازم به همراه آب در مخزن اسپرسوساز بریزید.
- دسته گروپ اسپرسوساز را بدون پ.در قهوه در جای خود ببندید.
- دستگاه را روشن کرده و حدود 150 میلی لیتر آب از دستگاه بگیرید و پس از آن دکمه بخار دستگاه را بفشارید تا شروع به گرم شدن نماید و پس از روشن شدن چراغ بخار به مدت 2 دقیقه بخار از دستگاه بگیرید تا فرایند جرم گیری کامل شود.
- سپس دکمهدبل اسپرسو را برای دم کردن قهوه لمس کنید و مراحل را تکرار کنید تا جایی که رسوب زدایی کامل شود.
- این مراحل را تا جایی که آب مخزن به همراه محلول جرم گیر به صورت کامل خارج شود تکرار کنید.
نکته مهم برای شما عزیزان این است که آب شهر تهران دارای املاح و رسوب بسیار زیادی می باشد که آسیب بسیار زیادی به دستگاههای اسپرسوساز وارد می نماید از همین رو توصیه اول استفاده از دستگاه تصفیه آب و ریختن آب تصفیه شده در دستگاه به منظور استفاده می باشد.
ولی در صورتی که دستگاه شما جرم و رسوب بسیار زیادی دارد استفاده از محلول و پودرهای جرم گیر کفایت نمی کند و باید دستگاه توسط تعمیرکار به صورت کامل باز شود و بویلر و کلیه اتصالات دستگاه در مواد مخصوص جرم گیری شوند و سپس مجدد سرهم شوند.
سرویس و تعمیر اسپرسوساز مباشی در مراکز پیشتاز سرویس به صورت تخصصی و ارائه گارانتی 6 ماهه انجام می شود.
آشنایی با دستگاه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
آشنایی با لوازم جانبی اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033
1. water tank cover | درب پوشش مخزن آب اسپرسوساز |
2. water tank | مخزن آب اسپرسوساز |
3. steam knob | سلکتور قسمت بخار |
4. Main body | بدنه دستگاه اسپرسوساز |
5. Steam pipe and nozzle | لوله بخار به همراه نازل بخار |
6. Steam pipe handle | دسته لوله بخار |
7. Warm cup board | قسمت بالای در سقف اسپرسوساز که فنجان ها بر روی آن قرار می گیرند. |
8. Piezometer | گیج فشار اسپرسوساز |
9. Single-cup coffe switch / indicator | سوئیچ / نشانگر قهوه تک فنجان یا تک اسپرسو |
10. Steam warm-up switch / indicator | سوئیچ / نشانگر گرم کردن بخار |
11. ON/OFF switch / indicator | کلید / نشانگر روشن/خاموش |
12. Double-cup coffe switch / indicator | سوئیچ / نشانگر قهوه دو فنجان یا دبل اسپرسو |
13. Display Screen | صفحه نمایشگر |
14. Coffe spoon | قاشق قهوه |
15. Single-cup coffe filter | توری مخصوص سینگل |
16. Double-cup coffe filter | توری مخصوص دبل |
17. Filter holder | نگهدارنده پرتافیلتر |
18. Drip tray cover | کاور سینی |
19. Drip tray | سینی آب چکان |
20. Buoy | شناور |
21. Stainless steel milk jug | پیچر |
22. Coffe tamper | تمپر |
23. Cleaning brush | برس تمیز کننده |
هشدار:
در داخل دستگاه باید از پودر اسپرسو برای ساخت قهوه، کاپوچینو، لته و غیره استفاده شود و توجه داشته باشید که در حین ساخت هر کدام از نوشیدنی های ذکر شده دستگاه حرارت بسیار زیادی پیدا می کند که خطرناک می باشد.
بررسی دستورالعمل ها در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033
- دکمه روشن/خاموش، پس از روشن کردن دستگاه، چراغ نشانگر قرمز ثابت است، دکمه روشن/خاموش را یکبار لمس کنید تا گرمایش شروع شود و در این حین چراغ نشانگر دکمه (سفید) در طول پیش گرم کردن همیشه روشن باقی می ماند.
علامت دبل اسپرسو و سینگل پس از گرم شدن دستگاه با رنگ قرمز شروع به چشمک زدن می کند و در حالت عادی سه دکمه پاور، سینگ و دیل به رنگ سفید می باشند و علامت بخار همیشه قرمز رنگ می باشد.
و دوباره دکمه را فشار دهید تا در طول فرآیند گرم کردن یا پس از اتمام خاموش شود.
- دکمه عملکرد یک فنجان قهوه تک اسپرسو را فشار دهید تا بعد از گرم شدن دستگاه شروع به عضاره گیری نماید و شما می توانید خود نیز فرایند تولی اسپرسوساز را با فشردن دکمه متوقف کنید.
در طول عصاره گیری دستگاه علامت سینگل اسپرسو به رنگ سفید چشمک می زند و پس از تمام شدن عصاره گیری چراغ سفید ثابت شده و صدای بوقی شنیده می شود.
- در برنامه دبل اسپرسو دکمه دکمه مربوط به آن را بزنید تا بعد از گرم کردن قهوه در دستگاه فرایند عصاره گیری شروع شود و می توانید این کار را به صورت به طور خودکار انجام دهید تا خود دستگاه متوقف شود و یا به صورت دستی و با زدن دکمه دبل اسپرسو آن را متوقف نمایید.
در حین عصاره گیری دستگاه در حالت دبل اسپرسو دکمه مربوطه به رنگ سفید چشمک می زند و پس از اتمام عصاره گیری این چارغ سفید ثابت شده و صدای بوقی شنیده می شود.
- دکمه پیش گرم کردن بخار: این دکمه را لمس کنید و نشانگر به رنگ قرمز چشمک می زند تا بخار پیش گرم شود.پس از اتمام پیش گرم کردن،این دکمه به رنگ سفید و دکمه دبل و سینگل به رنگ قرمز نمایان می شود.
- دستگیره بخار: در صورت نمایان شدن علامت — نمایان می شود شیر بخارقابل استفاده می باشد و برای استفاده از بخار 2 روش قابل استفاده می باشد.
زمانی که دستگاه در حالت بخار قهوه روشن می باشد قسمت بخار فعال و شیر بخار داغ می شود و می توانید از آب گرم این قسمت استفاده نمایید و در حالت دیگر زمانی که دستگاه بر روی برنامه بخار تنظیم شده است با باز کردن شیر بخار از نازل بخار فقط بخار با حرارت زیاد خارج می شود.
نکته بسیار مهم:
ارور E1 در اسپرسوساز مباشی
زمانی که برق داخل دستگاه می باشد نشانگر پیش گرمایش بخار به سرعت علامت E1 را روی نمایشگر چشمک می زند که به دلیل باز بودن شیر بخار می باشد و با چرخاندن و بستن شیر بخار این ارور از صفحه نمایش حذف می شود.
عملکرد و توضیحات در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033
- فرایند گرم شدن دستگاه اسپرسوساز و گرم شدن قسمت بخار در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
2. پس از گرم شدن دستگاه قهوه ساز، وضعیت بر حسب درجه سانتیگراد یا فارنهایت نمایش داده می شود
3. پس از اتمام پیش گرم کردن، وضعیت بر حسب سانتیگراد یا فارنهایت نمایش داده می شود.
4. در این حالت دستگاه آماده استفاده می شود و می توانید عصاره گیری و بخار از دستگاه بگیرید.
5. دکمه بخار روشن است: هنگامی که دستگاه روشن می شود، چراغ نشانگر پیش گرمایش بخار به سرعت چشمک می زند، به این معنی که نازل بخار دستگاه باز است و برای رفع این مورد باید سلکتور نازل بخار را ببندید.
6. دمای دستگاه بسیار بالا است: بلافاصله پس از تولید بخار، کلید عملکرد قهوه را فشار دهید و یک حالت خطا ظاهر می شود و راه حل این است که یک لحظه صبر کنید تا دما به طور طبیعی کاهش یابد یا پیچ بخار را باز کنید تا آب جوش داخل آن به صورت کامل تخلیه شود.
7. سنسور دما اتصال کوتاه یا بلند دارد و یا فیوز حرارتی دستگاه سوخته است و حتی در مواردی اتصال بین برد اصلی و نمایشگر دستگاه ایراد پیدا کرده است.
راه اندازی دستگاه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
به منظور راه اندازی دستگاه اسپرسوساز مباشی خود با توجه به نکات ذکر شده در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033 توجه فرمایید.
قبل از اولین استفاده ( بسیار مهم)
قبل از اینکه دستگاه را راه اندازی کنید به مطالعه این بخش در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی بپردازید.
- اول از هر چیز دستگاه را از کارتن خارج کرده و با توجه به دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033 تمامی لوازم موجود در کارتن را چک نمایید.
- در پوش قرمز رنگ موجود در انتهای مخزن آب اسپرسوساز را خارج کنید.
- تمام اجزا و اتصالات دستگاه را به خوبی تمیز کنید.
- قطعات دستگاه را با توجه به دستورالعمل های موجود در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033 سرهم نمایید.
- دوشاخه دستگاه را به برق وصل کنید، همه چراغ دکمه ها حدود 1 ثانیه روشن می شوند، دکمه پاور را بزنید، سپس دکمه های مربوط به اسپرسو چشمک می زند، دستگاه شروع به پیش گرم کردن می کند، پیش گرمایش پس از 1 دقیقه به پایان می رسد، لامپ پاور و لامپ نشانگر قهوه به رنگ سفید روشن می شوند و قسمت مربوط به بخار قرمز رنگ روشن می شود.
- واحد دمای اولیه دستگاه سانتیگراد است و واحد دما را می توان با لمس نشانگر قهوه تک فنجان و نشانگر قهوه دو فنجان برای بیش از 2 ثانیه به طور همزمان تغییر داد و به فارنهایت تبدیل کرد.
- پس از اتمام گرم شدن دستگاه، دستگیره بخار را در خلاف جهت عقربه های ساعت در موقعیت حداکثر بچرخانید و اجازه دهید پمپ الکترومغناطیسی تا زمانی کار می کند که آب گرم مداوم از لوله بخار خارج شود و 5 ثانیه طول بکشد تا لوله بخار تمیز شود و سپس کلید بخار را خاموش کنید.
- در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا ددسته گروپ را در پرتافیلتر دستگاه نصب کنید، کلید دبل اسپرسو را فشار دهید تا آب داغ خارج شود تا پرتافیلتر و دسته گروپ به صورت کامل تمیز شود.
طرز تهیه اسپرسو (دبل اسپرسو) در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
- درب مخزن را باز کنید و مخزن آب اسپرسوساز را از جای خود خارج کرده و با آب تصفیه شده پر کنید.
- مخزن آب اسپرسوساز را در جای خود قرار دهید.
- دوشاخه برق را وصل کنید و پس از آن تمام دکمه های صفحه نمایشگر اسپرسوساز روشن شده و سپس خاموش می شود و تنها دکمه پاور دستگاه به رنگ قرمز روشن می ماند که پس از زدن دکمه پاور دستگاه علامت سینگ و دبل اسپرسو به رنگ قرمز چشمک می زند و علامت بخار نیز به رنگ قرمز ثابت روشن می ماند که پس از آن دستگاه شروع به گرم شدن می کند و بعد از حدود 1 دقیقه، نشانگر قهوه تک فنجان و نشانگر قهوه دو فنجان به رنگ سفید ثابت روشن می شود.
- دسته گروپ اسپرسوساز را به میزان لازم از پودر قهوه پر کنید
- به وسیله قاشق مخصوص دسته گروپ را از قهوه پر کرده و سپس به وسیله تمپر قهوه را صاف و فشرده نمایید و در صورت باقی ماندن پودر قهوه بر لبه های دسته گروپ با دست آنها را تمیز کنید.
در صورت باقی ماندن پودر قهوه بر روی لبه دسته گروپ امکان آسیب به دستگاه و نشتی آب و همچنین عدم آب بندی صحیح دسته گروپ به قسمت پرتافیلتر می شود.
5. برای بستن دسته گروپ باید آن را در زیر پرتافیلتر قرار داده و در خلاف جهت عقربه های ساعت در جای خود فیکس نمایید.
6. فنجان خود را در زیر دسته گروپ بر روی سینی اسپرسوساز قرار دهید.
7. دکمه دبل اسپرسو را فشار دهید تا پمپ دستگاه شروع به کشیدن آب و در ادامه خروج اسپرسو از دسته گروپ بنماید.
8. این دستگاه به صورت اتومات نبوده و باید پس از پر شدن میزان دلخواه اسپرسو در فنجان آن را از زیر دستگاه خارج کنید.
9. پس از اتمام عصاره گیری در دستگاه دسته گروپ را به آرامی باز کرده و قهوه های داخل آن را خالی کنید و دسته گروپ را به صورت کامل با آب بشویید.
و همچنین تمامی این دستورالعمل ها را می توانید برای گرفتن سینگل اسپرسو نیز اجرا نمایید فقط کافیست که دکمه مربوط به تک اسپرسوس را بفشارید.
دقت داشته باشید که برای استفاده بهتر پس از عصاره گیری و باز کردن دسته گروپ یک بار به صورت خالی از دستگاه آب بگیرید.
چگونگی درست کردن یک قهوه خوب در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
چگونه یک فنجان قهوه خوب درست کنیم
آسیاب کردن دانه قهوه و کیفیت آسیاب تا حد زیادی بر کیفیت قهوه تاثیر می گذارد و همچنین زمان تهیه یک فنجان قهوه باید بین 20 تا 25 ثانیه باشد و اگر پودر خیلی درشت باشد، عصاره قهوه مناسب نمی باشد و قهوه به رنگ روشن و سفیدی در می آید.
اگر پودر خیلی ریز باشد عصاره گرفته شده از دستگاه، خیلی تیره خواهد بود و همچنین کرم و خامه مناسبی نیز نمی دهد. و دقت داشته باشید که برای گرفتن یک قهوه خوب از دستگاه اسپرسوساز خود باید از پودر قهوه با کیفیت بسیار بالایی استفاده نمایید.
- از آسیاب قهوه مناسب برای دستگاه خود استفاده کنید و از دانه قهوه درشت تر یا ریز تر در دستگاه خود استفاده نکنید زیرا کیفیت قهوه در کیفیت اسپرسو و قهوه خروجی از دستگاه شما تاثیر مستقیم دارد.
- دستگاه های آسیاب قهوه دارای درجه های مختلفی برای آسیاب کردن می باشند که هر دستگاه اسپرسوساز درجه آسیاب مختص به خود را دارد.
2. توصیه می شود هر بار که اسپرسو درست می کنید وزن کنید تا از مقدار پودر قهوه اضافه شده اطمینان حاصل کنید (یک فنجان: 9-9.5 گرم؛ دو فنجان: 16-16.5 گرم)، و پودر اسپرسو را با تمپر فشرده کنید.
3. سطح پودر قهوه فشرده باید حدود 3 میلی متر از لبه دسته گروپ فاصله داشته باشد که این میزان در صورت کم یا زیاد بودن کیفیت عصاره گیری دستگاه را کاهش می دهد.
طرز تهیه کاپوچینو در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی مدل ECM2033
به منظور تهیه اسپرسوس در ادامه متن دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی با ما همراه باشید:
- ابتدا یک فنجان اسپرسوس را طبق دستور قبلی آماده کنید.
- یک فنجان استیل مخصوص بردارید و یک سوم آن را شیر پرچرب بریزید.
توجه: هنگام انتخاب اندازه فنجان، توصیه می شود قطر فنجان کمتر از 70 میلی متر نباشد. با توجه به اینکه حجم شیر بعد از کف کردن زیاد می شود، دقت کنید که فنجان ارتفاع کافی داشته باشد. - دکمه بخار را برای شروع پیش گرم کردن بخار فشار دهید و منتظر بمانید که چراغ مخصوص بخار به صورت ثابت روشن بماند.
- یک فنجان خالی زیر نازل بخار قرار دهید، “سلکتور” را در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید، کمی آب از نازل بخار در ظرف بریزید و “سلکتور” را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا پس از خروج بخار از نازل بخار خاموش شود. .
- یک فنجان استیل ضد زنگ را زیر نازل بخار قرار دهید، بگذارید نازل لوله بخار در زیر سطح شیر داخل لیوان شناور شود.
- دستگیره بخار را باز کنید، آن را به حداکثر موقعیت بچرخانید تا شیر کف کند.
- وقتی کف شیر به میزان مورد نظرتان رسید سلکتور بخار را ببندید و فنجان را بردارید و شیر کف کرده را داخل اسپرسویی که از قبل آماده کرده اید بریزید تا کاپوچینو شما آماده شود و همچنین در صورت تمایل می توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید.
توجه: پس از استفاده از نازل بخار برای تهیه کاپوچینو حتما نازل را به وسیله دستمال مرطوب تمیز کنید تا از گرفتن رسوب جلوگیری شود.
طرز تهیه آب داغ در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
. گرفتن آب داغ از دستگاه
- یک لیوان را زیر خروجی آب گرم قرار دهید.
- هنگامی که چراغ نشانگر قهوه یک و دو فنجان به رنگ سفید ثابت است، دکمه بخار را روشن کنید، آب گرم از نازل بخار خارج می شود و نشانگر قهوه تک فنجان و نشانگر قهوه دو فنجان در طول فرآیند تولید آب گرم چشمک می زند.
- هنگامی که آب گرم به مقدار لازم رسید، “سلکتور بخار” را در جهت عقربه های ساعت به حالت خاموش بچرخانید تا جریان آب گرم متوقف می شود.
یادآوری: از عملکرد گرفتن آب گرم نیز می توان برای خنک کردن سریع دستگاه اسپرسوساز استفاده کرد.
توجه: هنگام استفاده مراقب قسمت های داغ دستگاه باشید. به خصوص خروجی آب (هد گروپ)، نازل آب گرم و لوله بخار. لطفا در هنگام کار به هیچ دلیلی دست خود را روی قطعات فوق قرار ندهید.
E. مایع گرمایشی (عملکرد بخار) - از فنجان استیل ضد زنگ استفاده کنید، مایع سرد را به میزان 1/2 فنجانپر کنید.
توجه: قطر فنجان نباید کمتر از 70 ÷ 5 میلی متر باشد. زیرا برای جلوگیری از سرریز شدن یا ریختن مایع در هنگام خروج بخار توسط بخار گرم می شود. - کلید بخار را برای گرم شدن بفشارید تا. چراغ نشانگر فنجان های قهوه تک و دوتایی قرمز ثابت شود و چراغ نشانگر بخار شروع به چشمک زدن به رنگ قرمز کند و پس از اینکه دکمه بخار به رنگ سفید ثابت درامد، بخار پیش گرمایش کامل می شود.
- یک فنجان را زیر نازل بخار قرار دهید، بگذارید نازل بخار را داخل مایع وارد نمایید.
- سلکتور بخار را بچرخانید تا شروع به کار کند.
- پس از رسیدن به دمای مورد نظر، دکمه بخار را خاموش کنید.
توجه: برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن شیر و ماسیدن آن بر روی نازل بخار، آن را بلافاصله پس از استفاده تمیز کنید.
جدول نکات شاخص در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
راه حل | علت | صفحه نمایشگر | نمایشگر بخار | نمایشگر دبل اسپرسو | نمایشگر سینگل اسپرسو | نشانگر روشن و خاموش |
/ | روشن کردن دستگاه | بدون هیچ علامتی | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش | چراغ ها قرمز رنگ |
/ | قهوه و آب در حال گرم شدن می باشند. | به طور متناوب بالا و پایین چشمک می زند | چراغ ها قرمز رنگ | چشمک زن قرمز | چشمک زن قرمز | چراغ ها سفید رنگ |
/ | دستگاه گرم شده و آماده عصاره گیری می باشد | 92 درجه سانتی گراد | چراغ ها قرمز رنگ | چراغ ها سفید رنگ | چراغ ها سفید رنگ | چراغ ها سفید رنگ |
/ | آماده عصاره گیری سینگل اسپرسو و آب داغ می باشد | زمان بندی | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش | چشمک زن سفید | چراغ ها سفید رنگ |
/ | آماده عصاره گیری دبل اسپرسو | زمان بندی | چراغ ها خاموش | چشمک زن سفید | چراغ ها خاموش | چراغ ها سفید رنگ |
/ | قسمت بخار در حالت پیش گرمایش است | به طور متناوب بالا و پایین چشمک می زند | چشمک زن قرمز | چراغ ها قرمز رنگ | چراغ ها قرمز رنگ | چراغ ها سفید رنگ |
/ | دستگاه آماده استفاده از بخار می باشد | 130 درجه سانتی گراد | چراغ ها سفید رنگ | چراغ ها قرمز رنگ | چراغ ها قرمز رنگ | چراغ ها سفید رنگ |
/ | تولید بخار | زمان بندی | چشمک زن سفید | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش | چراغ ها سفید رنگ |
/ | بخار دستگاه تمتم شده است | 130 درجه سانتی گراد | چراغ ها سفید رنگ | چراغ ها قرمز رنگ | چراغ ها قرمز رنگ | چراغ ها سفید رنگ |
کمی صبر کنید تا به صورت طبیعی دمای دستگاه پایین بیاید و یا از دستگاه آب جوش بگیرید. | بعد از استفاده از بخار دستگاه دمای نازل بخار به شدت بالا رفته است. | E-2 | چراغ ها قرمز رنگ | چشمک زن سریع قرمز | چشمک زن سریع قرمز | چراغ ها سفید رنگ |
دکمه پاور دستگاه را بزنید. | حالت استند بای به مدت بیشتر از 30 دقیقه | بدون هیچ علامتی | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش | چراغ ها قرمز رنگ |
شیر بخار را به صورت کامل ببندید | شیر بخار دستگاه بسته نیست | E-1 | چراغ ها قرمز رنگ | چشمک زن سریع قرمز | چشمک زن سریع قرمز | چراغ ها سفید رنگ |
برای رفع این مشکل باید با مرکز تعمیرات تماس بگیرید. | ایراد در قسمت سنسور دما یا فیوز حرارتی و یا ارتباط بین برد اصلی و دیسپلی دستگاه می باشد. | E-3 | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش | چراغ ها خاموش |
عیب یابی دستگا در دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
در جدول زیر به برخی از مهم ترین خرابی های دستگاه اسپرسوساز مباشی اشاره می نماییم ولی در صورت نیاز به مطالعه کامل تر در این خصوص می توانید مطلب تعمیرات اسپرسوساز مباشی را در تحریریه پیشتاز سرویس مراجعه کنید.
راه حل | دلیل خرابی | بررسی ایراد |
در قدم اول از پر بودن مخزن آب و سپس قرار گرفتن صحیح مخزن آب در جای خود اطمینان پیدا کنید. داخل دستگاه را جرم و رسوب گرفته است که باید توسط متخصص سرویس و رسوب زدایی بشود. در صورت خرابی پمپ دستگاه باید آن تعویض و جایگزین شود. | . مخزن آب اسپرسوساز خالی است. . مخزن به درستی در جای خود قرار نگرفته است. . پمپ اسپرسوساز معیوب می باشد. . داخل دستگاه را جرم و رسوب گرفته است. | دستگاه اسپرسوساز خروجی ندارد |
مخزن آب را پر کنید و مورد دیگر این است که انمکان رسوب گرفتگی نازل بخار نیز وجود دارد. | . مخزن آب خالی است. . نازل بخار گرفته است. . شیر بخار باز نیست. | قسمت بخار اسپرسوساز کار نمی کند |
دستگاه به صورت منظم سرویس شود. پرتا فیلتر و دسته گروپ را بعد از هر بار عصاره گیری تمیز نمایید. از پودر قهوه مناسب استفاده کنید. پودر قهوه را به اندازه استاندارد در دسته گروپ بریزید. | . مقدار پودر قهوه در دسته گروپ بیش از حد ظرفیت می باشد. . قهوه در زیر پرتافیلتر باقی مانده استو به بیرون نشت می کند. . ایراد در توری، پیچ شاور می تاند باعث به وجود آمدن این مشکل بشود. . پودر قهوه نامناسب با دستگاه | قهوه از داخل دسته گروپ و پرتا فیلتر به بیرون می ریزد |
پور قهوه را با تمپر به خوبی تمپ کنید. دسته گروپ و پرتا فیلتر را پس از هر بار استفاده سرویس کنید. قهوه به اندازه استاندارد در دسته گروپ بریزید. | . مخزن آب به درستی در جای خود قرار نگرفته است. . پور قهوه به خوبی تمپ نشده است. . توری دستگاه مسدود شده است. | عصاره گیری بسیار ضعیف انجام می شود |
بررسی نمایید تا سینی دستگاه خالی از آب باشد. در صورت نشتی آب در اسپرسوساز در داخل باید توسط تکنسین بررسی و عیب یابی شود. | . سینی اسپرسوساز پر شده است. در داخل دستگاه نشتی به وجود آمده است. | نشتی آب در قسمت زیرین اسپرسوساز |
پریزی که دستگاه به آن متصل می باشد را بررسی کنید. در صورت ایراد در قسمت های داخلی و برد الکترونیکی دستگاه باید با یک تعمیرکار مشورت کنید. | . دستگاه به برق متصل نیست. . سوختن سنسورف فیوز ، ترموستاف برد الکترونیکی دستگاه ممکن است باعث روشن نشدن آن بشود. | دستگاه کار نمی کند |
از پیچر های استاندارد برای اسپرسوساز خانگی استفاده نمایید. صبر کنید تا چراغ مربوط به قسمت بخار روشن شود. | . پیچر مورد استفاده بسیار بزرگ و غیر استاندارد می باشد. . قسمت بخار دستگاه هنوز گرم نشده است. | با نازل بخار نمی توان کف درست کرد |
سخن پایانی
هدف از تهیه این مطلب تنها آشنایی و راحتی شما مشتریان گرامی به منظور استفاده از دستگاه اسپرسوساز خود می باشد تا بتوانید با مطالعه دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی به راحتی دستگاه خود را راه اندازی و استفاده نمایید.
اما دقت داشته باشید که تعمیرات اسپرسوساز مباشی نیز در مراکز پیشتاز سرویس به صورت کاملا تخصصی و با ارائه گارانتی 6 تا 12 ماهه ارائه می گردد و شما کافیست با توجه به محل زندگی یا کار خود با نزدیکترین شعبه تماس گرفته و از خدمات تعمیرات اسپرسوساز مباشی در محل بهره مند گردید.
تعداد کلمات متن دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی | منبع خارجی متن |
4486 | www.mebashi.com |
دانلود رایگان فایل PDF دفترچه راهنمای اسپرسوساز مباشی
دانلود فایل pdf دفترچه راهنمای اسپرسوساز نوا
سلام
ممنون می شم بقیه مدل های مباشی رو هم دفترچشون رو در وبسایت قرار بدید
سلام
در اسرع وقت درخواست شما بررسی می شود.
خیلی عالی
سپاس
سلام
خوشحالیم از رضایت شما