همراهان گرامی مجموعه پیشتاز سرویس توجه داشته باشید که این متن تنها جنبه آموزشی داشته و با روند تعمیرات اسپرسوساز در ارتباط نمی باشد و به منظور نیاز به دریافت خدمات می توانید به تحریریه مجموعه و مطالب تعمیراتی هر برند مراجعه نمایید.
در صورتی که از دستگاههای اسپرسوساز خانگی استفاده می نمایید و نیاز به تهیه نوشیدنی هایی به غیر از اسپرسو دارید می توانید با مطالعه این متن با طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی (How to make caramel macchiato in a home espresso maker) آشنا گردید و هیچ تفاوتی نمی کند که دستگاه قهوه ساز شما چه برندی می باشد و این دستور تهیه برای تمامی مدل ها به غیر از مدل های اتوماتیک کاربرد دارد.
همچنین در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در خصوص تهیه انواع نوشیدنی با دستگاه اسپرسوساز خانگی می توانید با مراکز پیشتاز سرویس در تهران تماس بگیرید و اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنید.
راههای ارتباط با مراکز پیشتاز سرویس به صورت تلفنی، ثبت درخواست آنلاین، تماس با کارشناسان و قسمت گفتینو وبسایت می باشند.
چرا از خود تکنسین نپرسیم؟!
کاربران محترم می توانید با درج کامنت و سوال خود در پایان این مقاله به راحتی با تکنسین در تماس باشید و در زمانی کوتاه پاسخ سوال خود را دریافت کنند.
آموزش طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی
کارامل ماکیاتو یکی از محبوب ترین نوشیدنیهای گرم قهوهای است که طعم بینظیر کارامل و وانیل را با قدرت اسپرسو و لطافت شیر بخار داده شده ترکیب میکند ودر صورتی که یک اسپرسوساز خانگی دارید، میتوانید این نوشیدنی خوشمزه را با کمی دقت و حوصله در خانه تهیه کنید. در این راهنما، تمام جزئیات و نکات مربوط به طرز تهیه کارامل ماکیاتو با اسپرسوساز خانگی را به طور کامل توضیح میدهیم.
همچنین با دستگاههای اسپرسوساز خانگی نوشیدنی های دیگری نیز می توان تهیه کرد که در زیر به برخی از محبوب ترین این نوشیدنی ها اشاره خواهیم کرد:
- طرز تهیه لاته با اسپرسوساز خانگی
- طرز تهیه اسپرسو تک در قهوه ساز خانگی
- طرز تهیه اسپرسو دبل در قهوه ساز خانگی
- طرز تهیه کاپوچینو با اسپرسوساز خانگی
- چگونگی تهیه آیس کارامل در اسپرسوساز خانگی
- طرز تهیه قهوه دمی در اسپرسوساز خانگی
- طرز تهیه قهوه فرانسه در دستگاههای خانگی
و بسیاری دیگر از نوشیدنی های مرتبط با قهوه که می توانید در صورت نیاز به دریافت اطلاعات با مرکز تعمیرات اسپرسوساز در تهران تماس بگیرید.
مواد لازم در طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی
در ادامه شرح طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی باید قبل از هر چیز بدانید که چه موادی لازم دارید و این مواد را فراهم کنید که در زیر این مواد را برای شما عزیزان نام خواهیم بد.
- اسپرسو: 1 شات (حدود 30 میلیلیتر)
- شیر: 200 میلیلیتر (ترجیحاً شیر کامل و پرچرب)
- سیروپ وانیل: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- سس کارامل: به میزان دلخواه (برای تزئین و طعم دهی)
- یخ (اختیاری): برای تهیه آیس کارامل ماکیاتو
در بالا به مواد مورد نیاز برای طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی اشاره کردیم و در ادامه لوازم و تجهیزات لازم را نیز توضیح می دهیم.
لوازم و تجهیزات لازم در طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی
حال که با مواد مورد نیاز برای تهیه کارامل ماکیاتو آشنا شدید باید به سراغ مرحله بعدی یعنی لوازم مورد نیاز برای تهیه این نوشیدنی برویم که در موارد زیر می توانید کلیه تجهیزات مورد نیاز را بشناسید.
- دستگاه اسپرسوساز یا قهوه ساز خانگی: برای عصاره گیری قهوه و اسپرسو
- پیچر شیر: برای فوم دهی و گرم کردن شیر مورد نیاز
- لیوان شیشهای بلند یا ماگ: برای سرو نوشیدنی
- قاشق: برای مخلوط کردن و هم زدن
- ترمومتر (اختیاری): برای کنترل دمای شیر تهیه شده
دقت داشته باشید که کلیه قطعات و لوازم بالا در اکثر جعبه های اسپرسوساز موجود می باشد و نیازی به خریداری و تهیه آنها ندارید اما در صورتی که این تجهیزات در داخل جعبه دستگاه موجود نبود می توانید از فروشگاههای مربوط به لوازم قهوه ساز به صورت جداگانه خریداری نمایید و همچنین در مراکز پیشتاز سرویس نیز برخی از این قطعات موجود و قابل سفارش می باشند.
مراحل طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی
حال که تمامی موارد و نکات بالا را مطالعه و بررسی کردید به بخش تهیه کارامل ماکیاتو و این که این مراحل به چه صورت طی می شوند می رسیم و برای کسب اطلاعات در خصوص طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی با ما در ادامه متن همراه باشید.
- آماده ساز اسپرسو
- تهیه فوم شیر برای تهیه کارامل ماکیاتو
- آماده کردن لیوان یا ماگ به منظور سرو نوشیدنی تهیه شده
- اضافه کردن اسپرسو به فوم شیر آماده شده
- آرت یا تزئین روی نوشیدنی با سس کارامل
در ادامه متن طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی این 5 مرحله را به صورت کامل تری برای شما شرح می دهیم.
عصاره گیری و آماده سازی اسپرسو
مرحله اول در طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی مربوطه تهیه قهوه یا اسپرسو می باشد که در این مورد باید اقدامات زیر را انجام دهید:
- ابتدا اسپرسوساز را روشن کنید و دقت داشته باشید که مخزن آب نیز پر باشد و اجازه دهید تا کاملاً گرم شود زیرا دمای مناسب دستگاه باعث میشود اسپرسویی با کیفیت و دارای فوم مناسب به دست بیاید.
- دسته گروپ یا پورتافیلتر را با 7 تا 10 گرم قهوه آسیابشده (برای یک شات اسپرسو) پر کنید و توجه کنید که میزان آسیاب قهوه باید متوسط به ریز باشد، نه بیش از حد درشت و نه خیلی پودر تا عصاره مناسبی بدهد.
- قهوه را با تمپر (ابزاری برای فشردهسازی قهوه) فشار دهید تا سطح آن کاملاً یکنواخت و صاف شود و توجه کنید که میزان پودر اسپرسو از اندازه تعیین شده بیشتر نباشد.
- پورتافیلتر را در زیر هد گروپ دستگاه ببندید و دکمه استارت اسپرسو را بزنید و فرآیند عصاره گیری باید حدود 25 تا 30 ثانیه طول بکشد و در نهایت، حدود 30 میلیلیتر اسپرسو آماده شود.
- اسپرسوی آماده را کنار بگذارید تا به دیگر اقدامات برای تهیه کارامل ماکیاتو بپردازید.
تهیه فوم شیر با استفاده از قسمت بخار
مرحله دوم در طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی مربوط به تهیه شیر می باشد که با توجه به مواردی که در زیر برای شما شرح می دهیم تا اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایید.
- 200 میلی لیتر شیر را در پیچر بریزید و توجه کنید که پیچر را تا نصف شیر بریزید زیرا در حین فوم دهی ممکن است شیر به بیرون پاشیده شود.
- قسمت بخار دستگاه را روشن نمایید و اجازه دهید تا خروج بخار کامل این نازل گرم شود.
- نازل را داخل شیر قرار دهید و زاویه ای مناسب پیدا کنید که هم شیر گرم شود و هم کف ملایم و لطیفی ایجاد شود.
- دمای شیر باید بین 60 تا 65 درجه سانتیگراد باشد. اگر ترمومتر ندارید، زمانی که پیچر دیگر با دست قابل لمس کردن نبود یعنی شیر به دمای مورد نظر رسیده است.
- پیچر را چند بار آرام به سطح صاف بکوبید و سپس با چرخش، فوم را با شیر مخلوط کنید.
در بالا چگونگی تهیه فوم شیر برای نوشیدنی کارامل ماکیاتو را دریافتید و حال به ادامه مراحل خواهیم پرداخت.
آماده کردن لیوان یا ماگ برای تهیه و نوشیدن کارامل ماکیاتو
- در کف لیوان یا ماگ سرو، 1 تا 2 قاشق غذاخوری سیروپ وانیل بریزید تا کف آن را کامل پوشش دهد.
- شیر بخار داده شده را به آرامی به لیوان اضافه کنید، طوری که حدود 1 سانتیمتر از لبه لیوان فاصله داشته باشد.
- فوم شیر را در قسمت بالایی اضافه کنید تا نوشیدنی حجیم و خوش ظاهر شود.
دقت داشته باشید که در صورت گرم نگه داشتن لیوان سرو قبل از اضافه کردن هنوشیدنی ها کیفیت نوشیدنی بسیار بهتر خواهد شد.
افزودن اسپرسو
در این مرحله اسپرسو از قبل آماده شده را به شیر و وانیل در داخل ماگ اضافه می کنیم که در 2 مرخله زیر نمایان می شود:
- اسپرسوی آماده شده را به آرامی و با دقت روی فوم شیر بریزید و همچنین برای این کار میتوانید از قاشق استفاده کنید تا اسپرسو به صورت لایهای روی شیر باقی بماند.
- در این مرحله، نوشیدنی شما از سه لایه تشکیل میشود: سیروپ وانیل در پایین، شیر در وسط و اسپرسو در بالا که تشکیل دهنده نوشیدنی کارامبل ماکیاتو می شود.
آرت یا تزئین نوشیدنی کارامل ماکیاتو
مرحله آخر در طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی بسته به تمایل مصرف کننده قابل اجرا می باشد به این صورت که در این مورد تنها می توانید نوشیدنی خود را تزئین نمایید و در کیفیت و طعم نوشیدنی شما تاثیری نخواهد داشت.
- مقداری سس کارامل روی فوم شیر بریزید. میتوانید از الگوهای جذاب مانند مارپیچ یا خطوط ضربدری برای تزئین استفاده کنید.
- در صورت تمایل، سس کارامل بیشتری اضافه کنید تا طعم نوشیدنی شیرین تر بشود.
در تمامی برندهای اسپرسوساز طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی به یک شکل می باشد و شما عزیزان با انجام دستورات فوق می توانید این نوشیدنی را در منزل یا محل کار خود تهیه نمایید.
نکات کلیدی در طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی
در مبحث طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی می توانید با رعایت نکات زیر کیفیت و طعم نوشیدنی خود را تا حد بسیار زیادی افزایش دهید.
- انتخاب قهوه: از قهوه عربیکا با کیفیت بالا استفاده کنید زیرا طعم متعادل و عطر قوی قهوه عربیکا برای این نوشیدنی مناسب تر است.
- تنظیم آسیاب قهوه: میزان آسیاب قهوه بر طعم اسپرسو تأثیر زیادی دارد و آسیاب دانه های قهوه شما باید با توجه به برند و مدل دستگاه شما انجام شود.
- کیفیت شیر: از شیری با کیفیت و ترجیحاً شیر پرچرب استفاده کنید، زیرا چربی بالاتر به تولید فوم بهتر کمک میکند.
- دمای شیر: اگر شیر بیش از حد گرم شود، طعم آن تغییر کرده و کمی سوخته به نظر میرسد و همچنین سرد بودن شیر نیز نتیجه برعکس خواهد داشت.
- تکنیک لایه بندی: کارامل ماکیاتو به خاطر لایه بندی زیبایش معروف است. برای دستیابی به این لایهها، اسپرسو را به آرامی روی فوم شیر بریزید و به هیچ عنوان این کار را با عجله و به سرعت انجام ندهید.
- استفاده از آب تصفیه شده : در صورتی که از آب تصفیه شده استفاده کنید طعم و کیفیت اسپرسوی خروجی بسیار عالی خواهد شد.
نسخه سرد کارامل ماکیاتو( طرز تهیه آیس کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی)
در صورت تمایل به تهیه نسخه سرد کارامل ماکیاتو ( آیس کارامل ماکیاتو) باید مراحل زیر را با دقت انجام دهید.
- در لیوانیبزرگ با ارتفاع بیشتر، چند قطعه یخ اضافه کنید.
- سیروپ وانیل و شیر سرد را روی یخ بریزید.
- اسپرسوی تازه را به آرامی به لیوان اضافه کنید تا لایه بندی حفظ شود.
- در نهایت، سس کارامل را روی اسپرسو بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه آیس کارامل ماکیاتو همانند نسخه گرم انجام می شود با این تفاوت که از شیر سرد و یخ در داخل نوشیدنی استفاده می شود و در فصل گرما و تابستان بسیار پرطرفدار می باشد.
ارزش غذایی کارامل ماکیاتو و میزان کالری کارامل ماکیاتو
مقدار تقریبی کالری و مواد مغذی برای یک لیوان کارامل ماکیاتو با شیر پر چرب و سس کارامل به صورت زیر است:
- کالری: حدود 150-200 (بسته به میزان سیروپ و کارامل)
- پروتئین: 6-8 گرم
- چربی: 4-6 گرم
- کربوهیدرات: 20-25 گرم
- شکر: حدود 15-20 گرم
در موارد بالا می توانید به میزان کالری موجود در یک لیوان کارامل ماکیاتو که با نوشیدن آن کسب می نمایید پی ببرید.
نتیجه گیری
کارامل ماکیاتو نوشیدنیای است که با ترکیب طعمهای ملایم و قوی، یک تجربه لذت بخش برای علاقه مندان به قهوه فراهم میکند و با استفاده از اسپرسوساز خانگی، میتوانید این نوشیدنی خاص را به سادگی و با کمی دقت تهیه نمایید.
رعایت نکات کلیدی مانند تنظیم آسیاب قهوه، فوم دهی مناسب به شیر و تزئین زیبا باعث میشود که نوشیدنی شما نه تنها خوش طعم، بلکه چشم نواز نیز باشد.
شما عزیزان با استفاده از متن طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی می توانید نوشیدنی مورد نظر خود را تهیه نمایید و این دستور برای تمام برندهای موجود در بازار مورد استفاده قرار می گیرد و حن=تی در کافه ها و اسپرسوسازهای صنعتی نیز برای تهیه کارامل ماکیاتو این دستور تهیه صدق می کند.
تعداد کلمات متن طرز تهیه کارامل ماکیاتو در اسپرسوساز خانگی | منبع خارجی متن |
2053 | How to make caramel macchiato in a home espresso maker |