You are currently viewing دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

زمان مطالعه: 13 دقیقه

با توجه به نیاز شما مشتریان گرامی به استفاده از دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ ( Smeg Espresso Machine Manual ) همکاران ما در پیشتاز سرویس اقدام به ترجمه دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ نموده اند به دلیل اینکه تمام دستگاههای فروخته شده در بازار دارای دفترچه انگلیسی زبان می باشند و همین امر باعث بروز مشکل در راه اندازی و استفاده از برنامه های مختلف اسپرسوساز برای مصرف کنندگان می گردد.

آنچه در این مطلب خواهید خواند نمایش محتوا

تیم کارشناسان ما در پیشتاز سرویس به صورت کاملا تخصصی این دفترچه را برای شما مشتریان ترجمه کرده اند و می توانید با مطالعه دفترچه اطلاعات مورد نیاز خود را کسب نمایید و در صورتی نیاز به داشتن دفترچه می توانید در انتهای متن دفترچه راهنمای ساسپرسوساز اسمگ را به صورت رایگان و فایل pdf دانلود نمایید.

همچنین در صورت نیاز به دریافت خدمات سرویس و تعمیر اسپرسوساز اسمگ در هر ساعت از شبانه روز می توانید با مجموعه پیشتاز سرویس در تهران تماس گرفته و از خدمات تعمیرات اسپرسوساز در محل این مجموعه بهره مند گردید.

مراکز تعمیراتی
مراکز تعمیراتی

شرح کامل دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ Smeg

توضیحات قطعات در دفترچه راهنمای استفاده از اسپرسوساز اسمگ مدل ECF01

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
1. Cup warmer shelfقسمت بالای اسپرسوساز که فنجان قهوه بر روی آن قرار می گیرد.
2. Boiler outletهد گروپ یا قسمت خروجی اسپرسوساز
3. Filter holderدسته گروپ اسپرسوساز اسمگ
4. Steel cup holder trayسینی اسپرسوساز اسمگ
5. Floatشناور سینی
6. Stainless-steel drip trayقسمت زیرین سینی که قطرات آب و قهوه در آن قسمت میریزد
7. Hot water/steam nozzle and frothing
nozzle for cappuccino
نازل آب گرم/بخار و کف کننده
نازل برای کاپوچینو
8. Steam knobشیر بخار
9. ON/OFF switchدکمه روشن و خاموش
10. Water tank lidدرب مخزن آب اسپرسوساز اسمگ
11. Water tank (1 litre)مخزن آب (1 لیتر)
12. Measuring/tamping scoopاسکوپ اندازه گیری/تمپینگ یا تمپ کردن
13. Coffee pod filterتوری دسته گروپ
14. Ground coffee filter, 1 cupتوری یا فیلتر مخصوص سینگل اسپرسو
15. Ground coffee filter, 2 cupsتوری یا فیلتر مخصوص دبل اسپرسو
16. Water softener filter (optional)فیلتر سختی گیر آب
17. One-cup coffee button (white light)دکمه سینگل اسپرسو به رنگ سفید
18. Two-cup coffee button (white light)دکمه دبل اسپرسو به رنگ سفید
19. Steam button (white light)/Descale
button (orange light)
دکمه بخار (سفید رنگ) / رسوب زدایی
دکمه (نارنجی رنگ)
20. Non-slip feetپایه لرزه گیر اسپرسوساز اسمگ
جدول راهنمای اسپرسوساز اسمگ

استفاده از اسپرسوساز اسمگ

قبل از استفاده به نکات زیر توجه فرمایید:

خطر برق گرفتگی

  • دستگاه حتما به ارت متصل گردد.
  • ارت دستگاه را جدا نکنید.
  • از رابط برق استفاده نکنید.
  • از تبدیل برق استفاده نکنید.

در صورت رعایت نکردن موارد بالا امکان برق گرفتگی وجود دارد و به این منظور می توانید دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ مدل ECF01 را مطالعه نمایید.

قبل از اولین استفاده از اسپرسوساز اسمگ

  1. تمام برچسب های فابریکی و نوی اسپرسوساز را جدا کنید.
  2. قطعاتی مانند : دسته گروپ، مخزن و دیگر اتصالات را با آب بشویید.
  3. درب مخزن را باز کنید تا بتوانید آن را با آب پر کنید.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

4. مخزن آب را پر کنید و توجه داشته باشید که مخزن را بیشتر از حد ظرفیت تعیین شده پر نکنید تا آب از دستگاه بیرون نریزد.

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

راهنمای استفاده از اسپرسوساز اسمگ برای اولین بار

اولین استفاده

1.دستگاه قهوه ساز را روشن کنی و با فشردن دکمه (1) روشن و خاموش هر 3 چراغ (2)، (3) و (4) به ترتیب چشمک می زنند.

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

2. چراغ های (3) و (4) چشمک می زنند که نشان از گرم شدن دستگاه برای استفاده می باشد که پس از توقف چشمک زدن و ثابت ماندن یعنی دستگاه گرم شده و آماده عصاره گیری می باشد.

3. یک لیوان یا ظرف را در زیر شیر بخار اسپرسوساز اسمگ قرار دهید (4)

4. دستگیره شیر بخار را باز کنید (5) و اجازه دهید حدود 100 میلی لیتر آب از نازل خارج شود.

5. سپس شیر بخار را بسته (5) و لیوان قرار گرفته در زیر نازل را خارج کنید.

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

طرز تهیه اسپرسو در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

قهوه آسیاب شده:

1. ابتدا توری مخصوص قهوه آسیاب شده (1) را در داخل دسته گروپ دستگاه قرار دهید و سپس با توجه به قهوه مورد نیاز خود (2) دکمه سینگل یا دبل اسپرسو را انتخاب نمایید.

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

2. به وسیله تمپر قرار گرفته در کارتن اسپرسوساز اسمگ قهوه ریخته شده در دسته گروپ را تمپ کنید.(3)

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

3. پودر قهوه باقی مانده بر روی لبه دسته گروپ را تمیز کرده و مطابق شکل زیر آن را به زیر از سمت راست به سمت چپ هدگروپ دستگاه ببندید.

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

4. فنجان یا فنجانها را در زیر دسته گروپ و بر روی سینی اسپرسوساز قرار دهید و با توجه به قهوه مورد نیاز دکمه تک اسپرسوس یا دبل اسپرسو را فشار دهید.

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

دقت داشته باشید که میزان پودر قهوه ای که در دسته گروپ می ریزید نباید بیشتر از حد تعیین شده باشد زیرا در این صورت دستگاه عصاره گیری مناسبی نخواهد داشت.

طرز تهیه کاپوچینو در اسپرسوساز اسمگ

در صورتی که می خواهید با دستگاه خود کاپوچینو تهیه نمایید نکات زیر را در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ مدل ECF01 مطالعه نمایید.

  • برای تهیه کاپوچینو شما به یک فنجان بزرگتر از فنجان سینگل و دبل اسپرسو نیاز خواهید داشت.
  • سپس باید دکمه بخار را فشار دهید تا دستگاه چشمک بزند.
  • پیچر استفاده شده را با مقدار 100 میلی لیتر شیر نیم چرب پر کنید .
  • زمانی چراغ بخار دستگاه از حالت چشمک زن به حالت ثابت درامد می توانید از قسمت بخار استفده نمایید.
  • نازل بخار را داخل شیر موجود در پیچر فرو کنید و سپس شیر بخار را باز نمایید تا شیر داخل پیچر داغ شود. و فوم مورد نیاز شما را تهیه نماید.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
  • اجازه دهید تا حجم شیر داخل پیچر 2 برابر شود و تا دمای 60 درجه سانتی گراد برسد و سپس شیر بخار دستگاه را ببندید و نازل را از داخل پیچر بیرون بیاورید.
  • در آخر شیر داغ را در فنجان اسپرسو از قبل آماده شده بریزید تا کاپوچینو آماده شود.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

چگونگی گرم کردن آب در اسپرسوساز اسمگ

در این قسما از دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ به چگونگی استفاده از آب گرم اسپرسوساز می پردازیم.

  • دستگاه را با استفاده از دکمه روشن و خاموش به حالت روشن در بیاورید.
  • ظرف یا لیوان مورد نظر را در زیر نازل بخار بگذارید.
  • شیر بخار را به سمت استفاده از آب گرم بچرخانید.

دقت داشته باشید که شیر نازل بخار نباید بیشتر از 60 ثانیه باز بماند.

دسترسی به منو و چگونگی تغییر منو در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

  1. اطمینان حاصل نمایید که دستگاه آماده استفاده است و پس از آن دکمه بخار را به مدت 10 ثانیه نگه دارید تا زمانی که هر 3 دکمه چشمک بزنند که در این صورت دستگاه آماده تغمیر منو می باشد.
  2. حال می توانید تنظیمات دستگاه را با توجه به نیاز خود تنظیم نمایید.
  3. در صورتی که می خواهید از قسمت تنظیمات خارج شوید تنها کافیست 15 ثانیه صبر کنید و هیچ دکمه ای را نفشارید.

تنظیم دمای قهوه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

  • به قسمت تنظیمات دستگاه مراجعه نمایید.
  • سپس دکمه تک اسپرسو را فشار دهید تا بتوانید دمای قهوه را تنظیم نمایید و پس از آن چراغ ها برای تنظیم دمای قهوه روشن می شوند.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
  • چراغ ها به ترتیب شروع به چشمک زدن می نمایند.
  • دکمه مربوط به دمای مورد نیاز را انتخاب کنید: دکمه سینگل مربوط به دمای کم، دکمه دبل مربوط به دمای متوسط و دکمه بخار مربوط به بالاترین دما می باشند.
  • دکمه سینگل اسپرسو چشمک می زند تا نشان دهد که دمای انتخابی ذخیره شده است.

چگونگی تنظیم مقدار قهوه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

برای تغییر مقدار قهوه توزیع شده توسط دستگاه:

  1. یک یا دو فنجان در زیر دسته گروپ اسپرسوساز و بر روی سینی دستگاه قرار دهید.
  2. با توجه به قهوه مورد نیزا دکمه سینگل یا دبل اسپرسو را فشار دهید و دکمه را نگه دارید.
  3. دستگاه شروع به عصاره گیری می کند.
  4. به محض رسیدن مقدار قهوه به میزان دلخواه شما دکمه را رها کنید تا دستگاه متوقف شود.
  5. سپس چراغ چشمک می زند تا نشان دهد که مقدار خروج قهوه ذخیره شده است.

تنظیم سختی آب در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

  • مراجعه به قسمت تنظیمات دستگاه
  • دکمه دبل اسپرسو را به منظور انتخاب میزان سختی آب فشار دهید و چراغ ها به صورت تنظیمات زیر روشن می شوند:
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
  • چراغ ها به ترتیب شروع به چشمک زدن می کنند.
  • دکمه مربوطه و مورد نیاز را فشار دهید: دکمه سینگل برای کمترین سختی، دکمه دبل برای سختی متوسط و دکمه بخار برای بالاترین سختی تعبیه شده اند.
  • سپس چشمک زدن دکمه دبل اسپرسو نشان می دهد که سختی آب انتخابی ذخیره شده است.

تنظیم زمان خاموش شدن خودکار در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

به منظور کاهش مصرف انرژی دستگاه در مدت زمای که استفاده نمی شود خاموش می شود که برای تنظیم این برنامه باید موارد زیر را انجام دهید.

  • به قسمت تنظیمات منو بروید.
  • دکمه بخار را برای تنظیم خاموش شدن خودکار دستگاه بفشارید و چراغ ها به صورت زیر روشن می شوند:
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
  • چراغ ها به ترتیب شروع به چشمک زدن می کنند.
  • دکمه مربوطه را انتخاب نمایید: دکمه سینگل به منظور خاموش شدن دستگاه در 9 دقیقه، دکمه دبل برای 30 دقیقه و دکمه بخار برای 3 ساعت مورد استفاده قرار می گیرند.
  • دکمه بخار چشمک کی زند که نشان از انتخاب زمان مورد نیاز شما و ذخیره تنظیمات دارد.

برگرداندن تنظیمات دستگاه اسپرسوساز اسمگ به حالت اولیه و کارخانه

مراحل برگرداندن تنظیمات به حالت اولیه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ به شرح زیر می باشند:

  1. مراجعه به قسمت تنظیمات
  2. شیر بخار دستگاه را باز کنید.
  3. سپس دکمه سینگل اسپرسو را بفشارید و هر 3 چراغ همزمان چشمک کی زنند که نشان از ریست فکتوری شدن دستگاه دارد.
  4. در آخر شیر بخار اسپرسوساز را ببندید.

چگونگی پایین آوردن دمای اسپرسوساز و خنک کردن بویلر دستگاه

یکی از مهم ترین مشکلات در دستگاههای اسپرسوساز داغ شدن بیش از حد می باشد که در این صورت دستگاه آسیب خواهد دید و برای برطرف کردن این مورد باید موارد زیر را در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ مطالعه نمایید.

  • در صورتی که از قسمت بخار استفاده کرده اید و تمایل به استفاده از قسمت اسپرسوس را داشتید باید بگذارید تا بویلر دستگاه خنک شود زیرا در غیر این صورت قهوه خروجی از دستگاه طعم سوختگی می دهد.
  • برای انجام این کار باید پیچر را در قسمت نازل بخار قرار دهید و شیر بخار را باز کنید.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
  • خروج آب داغ از نازل به محض خنک شدن بویلر متوقف می شود.
  • سپس می توانید نازل بخار را ببندید و از قسمت اسپرسو دستگاه استفاده نمایید.

نگهداری و سرویس اسپرسوساز اسمگ

در صورتی که می خواهید دستگاه شما عصاره گیری مطلوبی ارائه دهد و قطعات داخلی آن معیوب نشوند باید دستگاه را به صورت مرتب سرویس و رسوب زدایی نمایید و همچنین برخی دیگر از دستورالعمل های نگهداری در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ در زیر برای شما شرح داده شده است.

سرویس و تمیز کردن بدنه اسپرسوساز اسمگ

تمیز کردن بدنه بیرونی دستگاه اسپرسوساز باید به وسیله یک پارچه نرم و مرطوب انجام شود و دقت داشته باشید که این کار را پس از خنک شدن کامل دستگاه انجام دهید و به هیچ عنوان از مواد شوینده و اسپری های لکه بر قوی استفاده نکنید.

سرویس و تمیز کردن قطعات دستگاه اسپرسوساز اسمگ

سرویس و تمیز کردن سینی اسپرسوساز اسمگ

سینی اسپرسوساز اسمگ که دارای شناور قرمز رنگ می باشد و در صورت پر شدن آب و قهوه در داخل آن نیاز به سرویس و تمیز کردن پیدا می کند.

دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
  • سینی را از جای خود خارج نمایید و آب و قهوه داخل آن را کامل خالی کنید.
  • قسمت زیزین سینی که آب چکان می باشد را نیز تمیز کرده و سپس به همراه سینی فلزی در جای خود قرار دهید.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

سرویس و تمیز کردن فیلتر اسپرسوساز اسمگ

دسته گروپ و فیلترهای اسپرسوساز را به صورت مکرر تمیز کنید تا در عصاره گیری دستگاه مشکل ایجاد نشود که به این منظور باید توری و دسته گروپ را پس از هر بار استفاده با آب بشویید.

استفاده از آب شرب و آب تصفیه شده برای عدم رسوب گیری در دستگاه اسپرسوساز توصیه می شود.

تمیز کردن و سرویس نازل بخار اسپرسوساز اسمگ

در صورتی که از نازل بخار اسپرسوساز را به صورت مکرر استفاده می نمایید باید آن را تمیز و سرویس نمایید به این صورت که پس از هر بار استفاده از نازل آن را تمیز و سرویس نمایید.

  • شیر بخار را باز کنید تا رسوب و شیری که در داخل نازل باقی مانده است خارج شود.
  • با فشار دادن دکمه روشن و خاموش دستگاه را خاموش کنید.
  • نازل بخار را با دست نگه دارید و سپس با دست دیگر سری شیر بخار را باز کنید.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
  • اتصال پلاستیکی متصل به شیر بخار را چرخانده و باز کنید.
  • اتصالات جدا شده را به وسیله آب گرم بشویید.
  • بررسی کنید تا سر نازل بخار با رسوب بسته نشده باشد.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
  • اتصالات شسته شده را مجدد در جای خود نصب نمایید.
  • دقت داشته باشید که اتصالات شیر بخار را به صورت صحیح در جای خود فیکس کرده باشید.
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

سرویس و تمیز کردن هد گروپ و خروجی اسپرسو

یکی دیگر از قسمت هایی که باید به صورت مکرر سرویس شود قسمت هدگروپ و پیچ شاور به همراه توری عصاره گیر می باشد که پس از چندین با استفاده و جلوگیری از گرفتن رسوب باید پیچ شاور را باز کرده و توری به همراه پیچ شاور را سرویس و تمیز نمایید.

انجام این کار نه تنها باعث بالا رفتن طول عمر دستگاه بلکه باعث بالا رفتن کیفیت خروجی و عصاره گیری بهتر در دستگاه می شود.

سرویس و تمیز کردن مخزن آب اسپرسوساز اسمگ

دقت داشته باشید که مخزن آب اسپرسوساز باید به صورت مکرر تمیز و سرویس شود تا زا گرفتن رسوب و جرم جلوگیری شود و دقت داشته باشید که حتما از آب تصفیه شده استفاده کنید که فاقد جرم و رسوب و املاح می باشد.

مخزن را از جای خود خارج کرده و با آب ولرم بشویید و سپس در جای خود قرار دهید و همچنین می توانید با استفاده از محلول های جرم گیر مخصوص و به همراه آب دستگاه و مخزن را جرم گیری نمایید.

چگونگی رسوب زدایی در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

رسوب زدایی در دستگاه اسپرسوساز اسمگ با روشن شدن چراغ قسمت بخار به رنگ نارنجی مشخص می شود که در این صورت باید مخزن آب را با محلول های رسوب زدا پر کرده و موارد زیر را دنبال کنید.

  1. دکمه روشن و خاموش دستگاه را فشار دهید.
  2. دسته گروپ را از جا خود خارج کرده و پیچر را در قسمت زیر شیر بخار قرار دهید.
  3. صبر نمایید تا چراغ سینگل و دبل اسپرسو ثابت شوند.
  4. دکمه بخار را به مدت 10 ثانیه نگه دارید تا 3 چراغ همزمان چشمک بزنند.
  5. شیر بخار را به سمت بخار باز نمایید.
  6. دکمه بخار را فشار دهید تا رسوب زدایی شروع شود.
  7. فرایند رسوب زدایی به صورت اتوماتیک بوده و دستگاه خود این فرایند را کنترل می کند.
  8. در صورت پایان رسوب زدایی دکمه بخار به رنگ نارنجی چشمک می زند.
  9. مخزن را از جای خود خارج کردید و با آب ولرم بشویید.
  10. مخزن آب را مجدد پر کرده و سپس در جای خود قرار دهید.
  11. یک ظرف در زیر نازل بخار قرار دهید و دقت نمایید که شیر بخار در قسمت بخار قرار داشته باشد.
  12. زمانی که مخزن آب دستگاه خالی شد نشان از پایان فرایند رسوب زدایی دارد و چراغ نارنجی رنگ بخار خاموش می شود.
  13. در آخر شیر بخار را چرخانده و ببنید.

سرویس و رسوب زدایی قسمت خروجی قهوه در اسپرسوساز اسمگ

در صورت نیاز به سرویس و رسوب زدایی قسمت خروجی و هد گروپ دستگاه می توانید این فرایند را با بستن شیر بخار و فشار دادن دکمه عصاره گیری دستگاه انجام دهید تا مقداری از محلول رسوب زدا از داخل مخزن به بویلر و سپس از هد گروپ خارج شود تا به این صورت جرم گیری قسمت خروجی قهوه را نیز انجام داده باشید.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با ما در متن دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ همراه باشید.

جدول نگه داری و سرویس اسپرسوساز اسمگ

در صورت تمایل می توانید جدول سرویس قهوه ساز را در دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ مطالعه نمایید.

راه حلدلیل بروز مشکلمشکل
1. مخزن آب را پر کنید.
2. دسته گروپ را به وسیله مسواک نرم سرویس و تمیز کنید.
3. در جا زدن مخزن دقت نمایید.
فرایند رسوب زدایی را انجام دهید.
1.خالی بودن مخزن آب
2. دسته گروپ کیپ شده است.
3. مخزن به درستی در جای خود قرار نگرفته است.
4. دستگاه را رسوب گرفته است.
عدم خروجی قهوه از دستگاه
1. دقت نمایید تا دسته گروپ را به درستی در جای خودر قرار دهید.
2. با مرکز تعمیرات اسمگ تماس بگیرید.
3. مقدار پودر قهوه را متناسب با سطح تعیین شده پر کنید.
1. جا نزدن صحیح دسته گروپ و یا کثیفی توری داخل آن را بررسی نمایید.
2. خروجی و هد گروپ دستگاه مسدود شده است.
3. قهوه بیش از حد در داخل دسته گروپ ریخته اید.
بیرون ریختن قهوه از داخل دسته گروپ
هد گروپ یا دسته گروپ را تعویض نمایید.دسته گروپ شکسته و یا فرسوده شده استدسته گروپ به هد گروپ وصل نمی شود
به احتمال زیاد ایراد در قسمت برد الکترونیکی می باشد و باید با مرکز تعمیرات تماس بگیرید.ایراد برد الکترونیکی در دستگاهدستگاه کار نمی کند و تمام چراغ ها چشمک می زنند.
1. قهوه را با استفاده از تمپر مخصوص تمپ نمایید.
2. پودر قهوه را به میزان متناسب پر کنید.
3. فرایند رسوب زدایی و جرم گیری دستگاه را انجام دهید.
1. تمپ قهوه به درستی انجام نشده است.
2. مقدار پودر در دسته گروپ بیش از حد مجاز است.
3. دستگاه را رسوب گرفته است.
کرم قهوه خروجی سیاه رنگ و با فشار کم انجام می شود
1. شیر بخار را ببندید.
2. صبر کنید تا دمای بویلر پایین بیاید.
3. فرایند جرم گیری دستگاه را انجام دهید.
4. مخزن اسپرسوساز را پر کنید.
5. دقت نمایید که مخزن را در جای خود فیکس کنید.
1. شیر بخار دستگاه باز است.
2. دمای بویلر بسیار زیاد است.
3. دستگاه مسدود شده است.
4. مخزن آب خالی است.
5. مخزن به درستی در جای خود قرار نگرفته است.
چراغ سینگل اسپرسوس و دبل اسپرسو چند لحظه چشمگ می زنند.
1. پریز و منبع برق را چک کنید.
2. سیم کشی داخلی به منظور عدم وجود اتصالی بررسی شود.
3. در صورت سوختن فیوز و ترموستات ها باید این قطعات را تعویض کنید.
4. در صورت بروز نوسانات برق امکان آسیب به برد پاور دستگاه وجود دارد که تعمیرات آن باید توسط متخصص انجام شود.
1. برق به دستگاه نمی رسد.
2. ایراد در سیم کشی داخلی
3. ترموستات و فیوز حرارتی سوخته است.
4. برد الکترونیکی دستگاه سوخته است.
اسپرسوساز اسمگ روشن نمی شود
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

ایرادات رایج در تعمیرات اسپرسوساز اسمگ

در زیر به برخی از مهم ترین خرابی های رایج در تعمیرات اسپرسوساز اسمگ اشاره خواهیم کرد

و بسیاری دیگر از ایرادات که باید توسط تعمیرکار متخصص بررسی و عیب یابی شود.

کلام پایانی

در این متن به بررسی و شرح کامل دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ پرداختیم و کلیه اطلاعات مورد نیاز شما برای نصب، سرویس و تعمیر اسپرسوساز اسمگ را به صورت کامل شرح دادیم تا بتوانید با مطالعه این مطلب اطلاعات مورد نیاز خود را در استفاده از قهوه ساز اسمگ حود کسب نمایید.

در انتهای مطلب می توانید دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ را به صورت رایگان و به صورت یک فایل pdf دریافت نمایید.

همچنین در صورت نیاز به دریافت سرویس و تعمیر اسپرسوساز اسمگ در تهران با نمایندگی تعمیرات اسپرسوساز تماس گرفته و از خدمات دارای گارانتی این مرکز بهره مند شوید.

تعداد کلمات متن دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگمنبع خارجی
3369Smeg Espresso Machine Manual
دفترچه راهنمای اسپرسوساز اسمگ

5 8 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

4 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مریم
مریم
3 روز قبل

سلام
ممنون میشم دفترچه راهنمای مدل اتوماتیک اسمگ رو هم در وبسایت قرار بدید

سوسن
سوسن
3 روز قبل

مرسی که فایل برای دانلود قرار دادید