در ادامه مقالات مرتبط با دفترچه راهنماهای دستگاههای اسپرسوساز دلونگی در این متن می خواهیم به بررسی و شرح کامل دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X (DeLonghi Espresso Machine Manual Model EC935X بپردازیم تا شما عزیزان در صورت خریداری این مدل و نداشتن دفترچه فارسی بتوانید این متن را مطالعه کرده و کلیه اطلاعات مورد نیاز خود در خصوص نصب و راه اندازی دستگاه اسپرسوساز دلونگی خود کسب نمایید.
همچنین دقت داشته باشید که در انتهای متن فایل pdf این دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X به صورت رایگان قرار داده خواهد شد تا شما مشتریان گرامی بتوانید آن را دانلود کرده و همیشه در دسترس خود داشته باشید.
در صورت نیاز به دریافت خدمات تعمیراتی انواع اسپرسوساز برند دلونگی نیز می توانید با مراکز پیشتاز سرویس تماس گرفته و درخواست تعمیرات اسپرسوساز را ثبت نمایید.
چرا از خود تکنسین نپرسیم؟!
کاربران محترم می توانید با درج کامنت و سوال خود در پایان این مقاله به راحتی با تکنسین در تماس باشید و در زمانی کوتاه پاسخ سوال خود را دریافت کنند.
دستگاه اسپرسوساز DeLonghi EC935X La Specialista Prestigio
در صورت تمایل به کسب اطلاعات در خصوص دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X با ما همراه باشید.
توضیحات دستگاه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X:
A1. Beans container lid | A1. درب ظرف دانه های قهوه |
A2. Beans container | A2. مخزن قسمت آسیاب دانه های قهوه |
A3. Cup tray | A3. محل قرارگیری فنجان اسپرسو |
A4. Steam dial | A4. شیر نازل بخار |
A5. Hot water spout | A5. نازل بخار و آب گرم |
A6. Steam wand | A6. لوله نازل بخار |
A7. Cup grille for espresso | A7. توری فنجانی برای اسپرسو |
A8. Cup grille for glasses or mugs | A8. توری فنجانی برای لیوان یا ماگ |
A9. Drip tray grille | A9. توری سینی چکه |
A10. Drip tray | A10. سینی چکه |
A11. Drip tray water level indicator | A11. نشانگر سطح آب سینی چکه |
A12. Water tank lid | A12. درب مخزن آب |
A13. Water tank extraction handle | A13. دستگیره مخزن آب |
A14. Water tank | A14. مخزن آب |
A15. Water softener filter housing | A15. محفظه فیلتر آب |
A16. Power cord connector socket | A16. سوکت کانکتور سیم برق |
A17. Main switch (ON/OFF) | A17. کلید اصلی (روشن/خاموش) |
A18. Coffee spout | A18. محل قرارگیری پرتافیلتر |
A19. Coffee mill outlet (tamping station) | A19. خروجی آسیاب قهوه (قسمت تامپینگ) |
A20. Presser lever | A20. اهرم فشار |
A21. Cover giving access to coffee mill funnel | A21. پوششی که به قیف آسیاب قهوه دسترسی دارد |
توضیحات کنترل پنل در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
B1. ON/Standby button | B1. دکمه ON/Standby |
B2. Ground coffee quantity dial | B2. شماره گیری مقدار قهوه آسیاب شده |
B3. “2x” button: selection of 2-coffee filter | B3. دکمه “2x”: انتخاب فیلتر 2 قهوه |
B4. Coffee temperature button | B4. دکمه دمای قهوه |
B5. “OK” button: delivery of beverage/confirm | B5. دکمه “OK”: تحویل نوشیدنی/تأیید |
B6. Hot water button | B6. دکمه آب گرم |
B7. “My” button: customization of beverage quantity | B7. دکمه “من”: سفارشی سازی مقدار نوشیدنی |
B8. Function selector dial Espresso Americano Coffee Descale | B8. شماره گیری انتخابگر عملکرد اسپرسو آمریکانو قهوه رسوب زدایی |
B9. “Descale” light | B9. نور “رسوب زدایی”. |
B10. “Steam ready” light | B10. چراغ “آماده بخار”. |
B11. “No beans container” light | B11. چراغ “بدون ظرف خالی مخزن دانه قهوه”. |
B12. “Energy saving” light | B12. چراغ “صرفه جویی در انرژی”. |
B13. “Clean” light (see “8.1 Cleaning of the coffee outlet”) | B13. چراغ “تمیز” (به “8.1 تمیز کردن خروجی قهوه” مراجعه کنید) |
B14. “Beans container empty” light | B14. چراغ “مخزن آسیاب خالی”. |
B15. “No water” light | B15. چراغ “بدون آب”. |
B16. “Press” light | B16. چراغ “فشار”. |
B17. Pressure gauge | B17. فشار سنج |
توضیحات لوازم جانبی در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
C1. Filter holder | C1. نگهدارنده فیلتر |
C2. 1 cup filter | C2. فیلتر 1 فنجان |
C3. 2 cup filter | C3. فیلتر 2 لیوان |
C4. “Total Hardness Test” paper | C4. مقاله “تست سختی کل”. |
C5. Descaler | C5. رسوب زدایی |
C6. Removable power cord | C6. سیم برق قابل جدا شدن |
C7. Tube brush | C7. برس لوله |
C8. Coffee outlet cleaning accessory | C8. لوازم جانبی تمیز کننده خروجی قهوه |
C9. Softballs | C9. سافت بال |
C10. Milk jug | C10. مخزن شیر |
C11. Steam wand cleaning needle | C11. سوزن تمیز کننده نازل بخار |
آماده کردن دستگاه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
تمام لوازم جانبی را با آب گرم و مایع شوینده بشویید، سپس به روش زیر عمل کنید:
- ظرف دانهها را در آسیاب قهوه (A2) بیابید (شکل 1). وقتی فلش ▲ با نماد DeLonghi-EC935X-La-Specialista-Prestigio-Espresso-Machine-FIG- (22) و یک «کلیک» نمایان میشود، ظرف به درستی در جای خود قرار گرفته است. (شکل 2).
- سینی چکه گیر آب (A10) را همراه با توری فنجان (A8) و توری سینی چکه (A9) قرار دهید (شکل 3).
- مخزن آب (A14) (شکل 4) را بیرون آورده و با آب تمیز تازه پر کنید، مراقب باشید که از سطح MAX بیشتر نشود(شکل 5).
- مخزن را دوباره در دستگاه قرار دهید.
نکته مهم: هرگز دستگاه را بدون آب در مخزن یا بدون مخزن روشن نکنید. لطفاً توجه داشته باشید: شما باید سختی آب را در اسرع وقت با پیروی از دستورالعملهای بخش «7» سفارشی کنید. منوی تنظیمات».
چگونگی راه اندازی دستگاه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
- دوشاخه سیم برق (C6) را به پریز (A16) در پشت دستگاه وصل کنید (شکل 6)، سپس به پریز برق وصل کنید و مطمئن شوید که کلید اصلی (A17) در پشت دستگاه فشار داده شده و در موقعیت I قرار گرفته است. (شکل 7)
- یک ظرف حداقل 100 میلی لیتری را در زیر دهانه آب داغ (در کنار خروجی قهوه (A18)) مطابق شکل قرار دهید (شکل 8).
- دکمه (B6) را در کنار چراغ نشانگر DeLonghi-EC935X-La-Specialista-Prestigio-Espresso-Machine-FIG- (20) فشار دهید (شکل 9): عصاره گیری به طور خودکار شروع و سپس متوقف می شود. ظرف را خالی کنید. قبل از استفاده از قهوه ساز، مدارهای داخلی دستگاه باید آبکشی و هواگیری شوند. به صورت زیر عمل کنید:
- پرتافیلتر (C1) را به همراه فیلتر به دستگاه وصل کنید. برای اتصال صحیح، دسته نگهدارنده فیلتر را با “INSERT” تراز کنید (شکل 10)، سپس دستگیره را به سمت راست بچرخانید تا در موقعیت “CLOSE” قرار بگیرد.
- ظرفی را زیر نگهدارنده فیلتر و نازل بخار (A6) قرار دهید.
- دکمه OK (B5) را فشار دهید: عصاره گیری آغاز می شود (شکل 11).
- پس از اتمام عصاره گیری، ولوم بخار (A4) را بچرخانید (شکل 12) و نازل بخار را برای چند ثانیه رها کنید تا مدار بخار آبکشی شود: برای اطمینان از عملکرد صحیح این کار را 3 یا 4 بار تکرار کنید.
هدف از این کار این است که قبل از استفاده از بخار برای تهیه نوشیدنی، آب را از مدار خارج کنید تا دستگاه آماده استفاده بشود و لطفاً توجه داشته باشید: اگر دستگاه برای مدت طولانی استفاده نمی شود، توصیه می کنیم مدارهای داخلی را نیز بشویید. اولین باری که از دستگاه استفاده میکنید، باید 4 تا 5 فنجان قهوه قبل از شروع کار دستگاه بگیرید تا نتایج رضایت بخشی به دست آید. به مقدار قهوه از قبل آسیاب شده در پرتافیلتر ((C2) یا (C3)) توجه ویژه ای داشته باشید (به دستورالعمل های بخش “4.1 مرحله 1 – آسیاب” مراجعه کنید). همانطور که در بخش “بهترین دوز” توضیح داده شده است، ادامه دهید.
طرز تهیه قهوه در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
به منظور تهیه قهوه در دستگاه خود با ما در ادامه متن دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X همراه باشید.
مرحله 1 – آسیاب کردن
- دانه های قهوه را در مخزن (A2) قرار دهید (شکل 13). بهتر است فقط مقداری از دانه ها را آسیاب کنید که برای استفاده در همان زمان می باشد تا عصاره گیری بهتری داشته باشید.
- درجه آسیاب را انتخاب کنید (شکل 14). تنظیم کارخانه 5 (اندازه متوسط) است. واگر خیلی ریز یا درشت است، سطح را بر اساس سلیقه شخصی و نوع قهوه مورد استفاده تنظیم کنید (تنظیم باید فقط زمانی انجام شود که آسیاب قهوه در حال کار است). لطفا توجه داشته باشید: درجه آسیاب بین 3 تا 6 برای اکثر قهوه ها توصیه می شود. درجه آسیاب 1 یا 2 بسیار خوب است و باید فقط با قهوه های مخصوص (برشته شده سبک) استفاده شود.
- پرتافیلتر قهوه آسیاب شده (C2) یا (C3) را در نگهدارنده فیلتر (C1) قرار دهید (شکل 15). اگر فیلتر 2 فنجانی استفاده می شود، دکمه 2x (B3) را فشار دهید: این کار همچنین مقدار قهوه اسپرسو را که از دهانه خروجی می رسد دو برابر می کند.
- مقدار را با تنظیم صفحه (B2) از حداقل موقعیت (شکل 16) تنظیم کنید. برای نشانه های بیشتر به بخش «تنظیم مقدار قهوه آسیاب شده در پرتافیلتر» مراجعه کنید.
- نگهدارنده فیلتر را به خروجی آسیاب قهوه (A19) وصل کنید، آن را با “INSERT” تراز کنید، سپس آن را به سمت راست بچرخانید. عصاره گیری زمانی شروع می شود که نگهدارنده فیلتر به موقعیت CLOSE می رسد، سپس به طور خودکار متوقف می شود.
تنظیم مقدار قهوه آسیاب شده در فیلتر در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
انواع مختلف دانه قهوه هنگام آسیاب کردن کیفیت متفاوتی خواهند داشت و در نتیجه،با توجه به نوع دانه های قهوه ای که استفاده می کنید و کیفیت قهوه مصرفی باید به میزان مورد نظر در پرتافیلتر ریخته شود.
- میزان قهوه را از حداقل آغاز کنید.
- با توجه به جنس و کیفیت دانه های قهوه درجه مناسب را در قسمت آسیاب دستگاه انتخاب نمایید.
مرحله 2 – تمپ کردن قهوه آسیاب شده
- پس از مرحله آسیاب کردن قهوه، اهرم فشار (A20) را کاملاً پایین بیاورید (فیلتر را در محل خود در زیر خروجی نگه دارید) (شکل 17). برای یک نتیجه عالی، مرحله را دو بار تکرار کنید.
- هنگام برداشتن نگهدارنده فیلتر، اهرم فشار را کاملاً پایین نگه دارید (شکل 18) و سپس اهرم را به موقعیت اولیه خود برگردانید.
- پس از بررسی اینکه میزان قهوه مورد نیاز است (به دوز کامل مراجعه کنید)، نگهدارنده فیلتر را به دریچه خروجی هدگروپ (A18) وصل کنید (شکل 19).
لطفا توجه داشته باشید: قهوه ای که پس از فشار دادن روی لبه های فیلتر باقی می ماند به هیچ وجه کیفیت دم کردن و در نتیجه نتیجه نهایی را به پایین نمی آورد.
- یک علامت مرجع در داخل فیلترهای قهوه، مقدار مناسب را مشخص می کند.
فیلترهای علامت گذاری شده با لیزر: مقدار کامل مربوط به خط بالایی علامت است.
فیلترها با علامت برجسته: مقدار کامل مربوط به خط در برجسته است.
- مطمئن شوید که قهوه در سطح مناسبی پس ازتمپ شدن قرار دارد. ممکن است لازم باشد قبل از دستیابی به اندازه ایده آل، درجهرا چند بار با استفاده از صفحه (B2) تنظیم کنید.
- اگر قهوه خیلی درشت یا خیلی ریز باشد حتی در اندازه ایده آل آسیاب شود، می توان با آسیاب کردن دانه ها ریزتر یا درشت تر آن را تنظیم کرد (به مرحله 1 – آسیاب کردن مراجعه کنید). برای تصحیح استخراج بیش از حد (قهوه به آرامی خارج می شود)، یک تنظیم درشت تر را انتخاب کنید. برای تصحیح کم استخراج (قهوه خیلی سریع خارج می شود)، تنظیم دقیق تری را انتخاب کنید.
- نکات باریستا: نگهدارنده فیلتر را با اهرم (A20) که هنوز پایین است، از محل دستکاری دور کنید تا روی قهوه یک روکش کاملاً صاف داشته باشد.
- هنگام استفاده از قهوه از قبل آسیاب شده:
- قهوه از قبل آسیاب شده را با قاشق داخل فیلتر بریزید.
- صفحه را بچرخانید
- نگهدارنده فیلتر را به خروجی آسیاب وصل کنید.
- اهرم ضربه زدن را پایین بیاورید
مرحله 3 – دم کردن و عصاره گیری از دستگاه اسپرسوساز دلونگی
- دما را انتخاب کنید (شکل 20) (به “دمای آماده سازی قهوه” مراجعه کنید).
- نوشیدنی مورد نظر را انتخاب کنید (شکل 21).
- OK (B5) را برای شروع دم کردن (شکل 11) فشار دهید تا عصاره گیری قهوه به طور خودکار متوقف می شود.
دمای آماده سازی قهوه : دمای آب در طول کل فرآیند آماده سازی کنترل می شود تا از پایداری آن در مرحله عصاره گیری اطمینان حاصل شود. Specialista Prestigio 3 درجه حرارت خروجی* را در محدوده 92 تا 96 درجه سانتیگراد ارائه می دهد. درجه حرارتی که به طور موثر استفاده می شود به طور معمول به نوع قهوه بستگی دارد: دانه های روبوستا به دمای پایین تری نیاز دارند و دانه های عربیکا دمای بالاتری دارند. همین امر به ترتیب برایدانه های قهوه بو داده تیره یا دانه های قهوه برشته شده روشن صدق می کند.
تهیه نوشیدنی های شیری در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
کف کردن شیر
- پیچر (C10) را با مقدار شیری که باید گرم شود پر کنید، در نظر داشته باشید که حجم شیر 2 یا 3 برابر می شود (شکل 22). برای داشتن فوم غلیظ تر و یکنواخت تر، بهترین نتایج را با استفاده از شیر کامل گاو در دمای یخچال (حدود 5 درجه سانتیگراد) بدست خواهید آورد.
- برای کف کردن شیر، نازل میله بخار (A6) را روی سطح مایع قرار دهید: این کار باعث می شود هوا با شیر و بخار مخلوط شود.
- نازل بخار را فقط در تماس با سطح نگه دارید، مراقب باشید هوای زیادی وارد نشود و حباب های بزرگ نا مناسب ایجاد نشود.
- نازل را درست در زیر سطح شیر فرو کنید: این کار باعث ایجاد کف در مایع می شود. پس از گرم شدن شیر تا دمای دلخواه، بخار را خاموش کرده و منتظر بمانید تا جریان به طور کامل قطع شود و سپس پارچ شیر را از دستگاه خارج کنید.
منوی تنظیمات در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
در صورت نیاز به تنظیم کردن دستگاه اسپرسوساز خود با توجه به جدول زیر اقدامات مورد نیاز را انجام دهید.
تمیز کردن قسمت بیرونی دستگاه اسپرسوساز دلونگی
وقتی چراغ DeLonghi-EC935X-La-Specialista-Prestigio-Espresso-Machine-FIG- (21) روشن می شود (نارنجی) (B13)، به این معنی است که مسیر داخلی دستگاه قهوه باید تمیز شود. این کار نیاز به ابزار تمیز کننده مخصوص قهوه ساز دارد که باید جداگانه خریداری شود.
- فیلتر 1 فنجانی (C2) را در نگهدارنده (C1) قرار دهید (شکل 25).
- لوازم جانبی تمیزکننده را در فیلتر (C8) قرار دهید (شکل 25) و دکمه خانه را فشار دهید.
- زبانه تمیز کردن را روی لوازم جانبی قرار دهید (شکل 26).
- نگهدارنده فیلتر را به خروجی قهوه (A18) وصل کنید.
- مخزن (A14) را با آب پر کنید. مطمئن شوید که سینی چکه (A10) خالی است
- دکمه DeLonghi-EC935X-La-Specialista-Prestigio-Espresso-Machine-FIG- (20) (B6) را فشار دهید و نگه دارید تا چراغ DeLonghi-EC935X-La-Specialista-Prestigio-Espresso-Machine-FIG- (21) (B13) روشن شود. پس از چند دقیقه، چرخه تمیز کردن به طور خودکار متوقف می شود.
- نگهدارنده فیلتر و لوازم جانبی تمیز کننده را بردارید.
- نگهدارنده فیلتر و فیلتر را زیر آب جاری بشویید.
- نگهدارنده فیلتر را دوباره وصل کنید و با فشار دادن دکمه DeLonghi-EC935X-La-Specialista-Prestigio-Espresso-Machine-FIG- (20) یک چرخه آبکشی را اجرا کنید: توصیه می شود ظرفی را زیر نگهدارنده فیلتر قرار دهید.
- سینی چکه را بردارید و خالی کنید.
تمیز کردن محفظه و مخزن دانه های قهوه به منظور آسیاب کردن دانه های قهوه
- مطمئن شوید که مخزن آسیاب (A2) خالی است. اگر شک دارید دستگاه را روشن کنید تا به صورت کامل تخلیه شود.
- مخزن را با چرخاندن آن در خلاف جهت عقربه های ساعت رها کنید و آن را از دستگاه جدا کنید (شکل 27).
- باقی مانده های قهوه را با استفاده از جاروبرقی پاک کنید (شکل 28).
- محفظه مخزن دانه های قهوه را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید و خشک کنید (شکل 29).
- مخزن دانه ها را در آسیاب قهوه قرار دهید. هنگامی که فلش ▲ با نماد DeLonghi-EC935X-La-Specialista-Prestigio-Espresso-Machine-FIG- (22) تراز شده و یک «کلیک» شنیده می شود، ظرف به درستی در جای خود قرار می گیرد (شکل 30).
تمیز کردن تیغه ها در در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
هنگام تمیز کردن مخزن قهوه (A2)، محفظه ظرف و سوراخ بالایی را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید. اگر فرزها نیاز به برداشتن و تعویض دارند، با یک مرکز خدمات تماس بگیرید. در صورت گیرکردن آسیاب قهوه به دلیل وجود مواد خارجی، میتوان سوراخ را جدا کرد. در صورت وقوع، مخزن دانه های قهوه را بردارید و به روش زیر عمل کنید:
- نگهدارنده فیلتر (C1) را وصل کنید و آسیاب را برای مدت کوتاهی بدون لوبیا کار کنید تا مجرای داخلی آزاد شود.
- دستگاه را خاموش کنید.
- چرخش تنظیم آسیاب را تا جایی که مجا دارد در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید، که موقعیت “REMOVE” است (شکل 31).
- سوراخ بالایی را با دستگیره بگیرید، آن را به سمت بالا بکشید و از محفظه خارج کنید (شکل 32).
- سوراخ را با یک برس تمیز کنید (شکل 33) و باقی مانده های قهوه را با استفاده از جاروبرقی پاک کنید (شکل 28).
- تیغه ها را در محفظه تعویض کنید (شکل 34).
- ولوم تنظیم را بچرخانید تا سطح آسیاب مورد نظر را انتخاب کنید (شکل 14).
تنظیم سختی آب در دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X
چراغ رسوب زدایی (B9) پس از یک دوره کار از پیش تعیین شده که به تنظیم سختی آب بستگی دارد، روشن می شود. دستگاه همچنین می تواند بر اساس سختی واقعی منبع آب محلی برنامه ریزی شود، در این صورت ممکن است به دفعات کمتر به رسوب زدایی نیاز باشد.
- کاغذ نشانگر «TOTAL HARDNESS TEST» (C4) را از بسته آن خارج کنید.
- کاغذ را به مدت یک ثانیه به طور کامل در یک لیوان آب فرو کنید.
- کاغذ را از آب خارج کرده و به آرامی تکان دهید. همانطور که در بخش «7» نشان داده شده است، دستگاه را بر اساس آن تنظیم کنید. منوی تنظیمات».
- همانطور که در بخش «7» نشان داده شده است، دستگاه را بر اساس آن تنظیم کنید. منوی تنظیمات».
تعداد کلمات متن دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی مدل EC935X | منبع خارجی متن |
2948 | DeLonghi Espresso Machine Manual Model EC935X |