امروزه استفاده از سرخ کن های بدون روغن در ایران بسیار افزایش یافته است و از محبوب ترین برندهای این محصول می توان به فیلیپس اشاره کرد که در بازار ایران گستردگی بسیار زیادی دارد و با توجه به این موضوع که در اکثر بسته بندی های این محصول دفترچه راهنمای وجود نداشته و یا به زبان های دیگر می باشد سعی کردیم با ترجمه دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس ( Philips fryer manual) به زبان فارسی مشکل شما مشرتیان گرامی برای نحوه استفاده از سرخ کن بدون روغن فیلیپس را تا حد بسیار زیادی مرتفع سازیم.
همچنین شما عزیزان می توانید در انتهای متن فایل pdf دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس را به صورت رایگان دانلود نمایید تا همیشه در دسترس خود داشته باشید.
اقدامات لازم قبل از استفاده از سرخ کن بدون روغن فیلیپس
قبل از هر اقدامی باید دستگاه خود را به منظور استفاده آماده سازی کنید که شامل اقدامات زیر می باشد:
- سرخ کن فیلیپس خود را از بسته بندی خارج نمایید.
- تمامی چسب ها و برچسب های متصل به دستگاه را باز نمایید.
- قبل از استفاده از سرخ کن آن را به صورت کامل تمیز نمایید.
آماده سازی سرخ کن فیلیپس به منظور استفاده
دستگاه را بر روی سطح صاف و مسطح و همچنین به دور از حرارت قرار دهید.
نکات مهم در دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس:
- در کناره های دستگاه وسیله دیگری قرار ندهید زیرا هوای گرم سرخ کن باید به راحتی آزاد شود.
- سرخ کن را در نزدیکی حرارت و بخار قرار ندهید زیرا در طول مدت زمان دچار فرسودگی می شود.
- قطعه لاستیکی را قبل از استفاده از دستگاه در تابه سرخ کن قرار دهید.
طرز استفاده در دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس
جدول برنامه های غذا در دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس
شما عزیزان با مطالعه جدول زیر می توانید اطلاعات مورد نیاز برای پخت و پز در سرخ کن خود را کسب نمایید.
- به خاطر داشته باشید که این تنظیمات پیشنهادی هستند و از آنجایی که مواد تشکیل دهنده از نظر اندازه، شکل و همچنین مارک متفاوت هستند، ما نمی توانیم بهترین تنظیم را برای مواد شما تضمین کنیم.
- هنگام تهیه مقدار بیشتری غذا (مانند سیب زمینی سرخ شده، میگو، مواد یخ زده)، مواد داخل سبد را 2 تا 3 بار تکان دهید و در زمان پخت بچرخانید تا پخت مطلوب تری حاصل شود.
توجه | دما | زمان به دقیقه | حداقل – حداکثر مقدار | مواد تشکیل دهنده برای پخت و پز |
در زمان پخت مواد را 2 تا 3 بار به هم بزنید. | 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت | 14-31 | 200-800 گرم | سیب زمینی سرخ شده منجمد نازک (7×7 میلی متر/0.3×0.3 اینچ) |
در زمان پخت مواد را 2 تا 3 بار به هم بزنید. | 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت | 20-40 | 200-800 گرم | سیب زمینی سرخ کرده خانگی (10*10 mm/0.4×0.4 در ضخامت) |
در اواسط پخت مواد را به هم بزنید. | 200 درجه سانتی گراد/400 درجه فارنهایت | 9-20 | 200-600 گرم | ناگت مرغ منجمد |
در اواسط پخت مواد را به هم بزنید. | 200 درجه سانتی گراد/400 درجه فارنهایت | 9-20 | 200-600 گرم | اسپرینگ رول منجمد |
200 درجه سانتی گراد/400 درجه فارنهایت | 16-21 | 150 گرم | همبرگر | |
از لوازن جانبی پخت استفاده نمایید. | 150 درجه سانتیگراد / 300 درجه فارنهایت | 55-60 | 1200 گرم | تکه گوشت |
در اواسط پخت تکه های گوشت را برگردانید. | 200 درجه سانتیگراد/400 درجه فارنهایت | 15-20 | حدود 150 گرم | تکه های گوشت بدون استخوان |
در اواسط پخت سوسیسها را برگردانید. | 200 درجه سانتیگراد/400 درجه فارنهایت | 11-15 | حدود 50 گرم | سوسیس نازک |
در اواسط پخت مرغ را تکان دهید. | 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت | 17-27 | حدود 125 گرم | تکه های مرغ |
180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت | 15-25 | حدود 160 گرم | سینه مرغ | |
180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت | 60-70 | 1200 گرم | مرغ کامل | |
200 درجه سانتیگراد / 400 درجه فارنهایت | 20-25 | حدود 300- 400 گرم | ماهی کامل | |
160 درجه سانتی گراد / 325 درجه فارنهایت | 25-32 | حدود 200 گرم | فیله ماهی | |
زمان پخت را مطابق با نیاز خودتان تنظیم نمایید و در اواسط پخت سبزیجات را به هم بزنید. | 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت | 9-18 | 200-800 گرم | سبزیجات مخلوط (تقریبا خرد شده) |
برای پخت مافین از قالب های مختص به آن استفاده نمایید. | 180 درجه سانتی گراد/350 درجه فارنهایت | 1-9 13-15 | حدود 50 گرم | مافین |
از قالب کیک استفاده نمایید. | 160 درجه سانتی گراد/325 درجه فارنهایت | 40-45 | 500 گرم | کیک |
200 درجه سانتیگراد/400 درجه فارنهایت | 6-8 | حدود 60 گرم | نان / رول از قبل پخته شده | |
از لوازم جانبی مخصوص پخت نان خانگی استفاده نمایید. | 150 درجه سانتیگراد / 300 درجه فارنهایت | 55-65 | 800 گرم | نان خانگی |
دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X
در ادامه بررسی دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X به موارد مهم و همچنین نصب دستگاه می رسیم که به منظور کسب اطلاعات با ما در ادامه متن همراه باشید.
- این دستگاه سرخ کن بدون روغن می باشد و از ریختن روغن به داخل آن خودداری نمایید.
- دستگاه در حین کار بسیار داغ می باشد و باید از دستکش استفاده نمایید.
- مصرف این دستگاه خانگی می باشد و در رستورانها غیر قابل استفاده می باشد.
- ممکن است در اولین استفاده دستگاه دود کند که مورد مهمی نیست.
1. دو شاخه سرخ کن فیلیپس را به برق یا رابط وصل نمایید.
2. با کشیدن دستگیره مربوطه سبد سرخ کن فیلیپس را از جای خود خارج نمایید یا بیرون بکشید.
3. مواد غذایی را در داخل سبد بریزید.
Airfryer می تواند طیف وسیعی از مواد غذایی مختلف را تهیه کند که در صورت تمایل به مطالعه تمامی این موارد به مطالعه دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X ادامه دهید.
- از مقدار مشخص شده در بخش “جدول غذا” تجاوز نکنید یا سبد را بیش از حد علامت “MAX” پر نکنید زیرا این می تواند بر کیفیت نتیجه نهایی تأثیر بگذارد.
- اگر می خواهید مواد مختلفی را به طور همزمان تهیه کنید، قبل از شروع پخت همزمان آنها، مطمئن شوید که زمان پخت پیشنهادی مورد نیاز برای مواد مختلف را بررسی کرده اید.
4. سبد را مجدد در جای خود قرار دهید.
دقت داشته باشید که سبد را به هیچ عنوان بدون تابه در جای خود قرار ندهید و همچنین پس از استفاده توجه کنید که دستگاه داغ می باشد و باید از دستکش استفاده نمایید.
5. دکمه روشن/خاموش را فشار دهید تا دستگاه روشن شود.
6. دکمه افزایش یا کاهش دما را فشار دهید تا دمای مورد نیاز را انتخاب کنید.
7. برای انتخاب زمان مورد نیاز دکمه زمان بالا را فشار دهید.
8. برای شروع فرآیند پخت، دکمه روشن/خاموش را فشار دهید.
توجه داشته باشید که :
- در طول پخت، دما و زمان به طور متناوب نشان داده می شوند.
- آخرین دقیقه پخت بر حسب ثانیه شمارش معکوس می شود.
- به جدول غذا با تنظیمات اولیه پخت انواع غذاها مراجعه کنید.
- هنگامی که فرآیند پخت و پز شروع می شود و Airfryer شما با دستگاه هوشمند شما جفت می شود، می توانید پارامترهای پخت و پز را نیز در برنامه NutriU مشاهده، کنترل و تغییر دهید.
- برای تغییر واحد دما از درجه سانتیگراد به فارنهایت یا برعکس در Airfryer، دکمه افزایش و کاهش دما را به طور همزمان برای حدود 10 ثانیه فشار دهید.
همچنین توجه داشته باشید که :
- در حین پخت و پز، اگر می خواهید زمان یا دمای پخت را تغییر دهید، دکمه بالا یا پایین مربوطه را در هر زمانی فشار دهید تا این کار را انجام دهید.
- برای توقف فرآیند پخت، دکمه روشن/خاموش را فشار دهید. برای از سرگیری فرآیند پخت، دکمه روشن/خاموش را دوباره فشار دهید تا فرآیند پخت ادامه یابد.
- هنگامی که ظرف و سبد را بیرون می آورید، دستگاه به طور خودکار در حالت مکث قرار می گیرد. فرآیند پخت و پز زمانی ادامه می یابد که ماهیتابه و سبد دوباره در دستگاه قرار می گیرند.
توجه داشته باشید :
- اگر ظرف 30 دقیقه زمان پخت مورد نیاز را تنظیم نکنید، دستگاه به دلایل ایمنی به طور خودکار خاموش می شود.
- برخی از مواد نیاز به تکان دادن یا چرخاندن در نیمه زمان پخت دارند (به «جدول غذا» مراجعه کنید). برای تکان دادن مواد، ماهیتابه را با سبد بیرون بیاورید، آن را روی یک صفحه کار مقاوم در برابر حرارت قرار دهید، درب آن را بکشید و دکمه آزاد کردن سبد را فشار دهید تا سبد خارج شود و سبد را روی سینک تکان دهید. سپس سبد را داخل ماهیتابه قرار دهید و دوباره داخل دستگاه بلغزانید.
- اگر تایمر را روی نیمی از زمان پخت تنظیم کنید و صدای زنگ تایمر را شنیدید، زمان تکان دادن یا چرخاندن مواد است. مطمئن شوید که تایمر را به زمان باقیمانده پخت بازنشانی کنید.
9. شنیدن صدای بوق به منزله تمام شدن فرایند پخت و پز می باشد.
می توانید فرآیند پخت و پز را به صورت دستی متوقف کنید و برای این کار دکمه روشن/خاموش را فشار دهید.
10. تابه سرخ کن را بیرون بیاورید تا ببینید مواد غذایی داخل آن پخته است یا خیر
احتیاط
- تابه Airfryer بعد از فرآیند پخت داغ است. هنگامی که تابه را از دستگاه خارج می کنید، همیشه آن را روی یک صفحه مقاوم در برابر حرارت (به عنوان مثال تریوت و غیره) قرار دهید.
توجه داشته باشید - اگر غذا هنوز آماده نیستند، به سادگی ماهیتابه را توسط دسته به داخل Airfryer برگردانید و چند دقیقه دیگر به زمان تنظیم شده اضافه کنید.
11. برای خارج کردن مواد غذایی ریز مانند سیب زمینی سرخ کرده دسته سبد را خارج نمایید.
احتیاط :
پس از پخت، تابه، سبد، محفظه داخلی و مواد داغ هستند. بسته به نوع مواد موجود در Airfryer نیز بخار ممکن است از تابه خارج شود.
12. مواد غذایی داخل سبد سرخ کن فیلیپس را در یک ظرف خالی کنید.
توجه داشته باشید که :
- برای حذف مواد درشت یا شکننده، از یک انبر برای بلند کردن مواد استفاده کنید.
- روغن اضافی یا چربی حاصل از مواد در کف تابه جمع می شود.
بسته به نوع مواد در حال پخت، ممکن است بخواهید پس از هر بار یا قبل از تکان دادن یا تعویض سبد در تابه، روغن اضافی یا چربی موجود در ماهی تابه را با دقت بریزید. سبد را روی یک سطح مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. برای ریختن روغن اضافی یا چربی ریزش شده از دستکش مخصوص فر استفاده کنید. سبد را داخل تابه برگردانید.
انتخاب برنامه گرم نگه داشتن در دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس
1. دکمه منو را هر چند وقت یکبار که نماد گرم نگه داشتن چشمک می زند فشار دهید.
2. برای شروع حالت گرم نگه داشتن دکمه روشن/خاموش را فشار دهید
توجه داشته باشید :
- تایمر نگه داشتن گرم روی 30 دقیقه تنظیم شده است. برای تغییر زمان گرم نگه داشتن (1 تا 30 دقیقه)، دکمه کاهش زمان را فشار دهید. زمان به طور خودکار تایید می شود.
- دما را نمی توان در حالت گرم نگه داشتن تغییر داد.
3. برای توقف موقت حالت گرم نگه داشتن، دکمه روشن/خاموش را فشار دهید. برای از سرگیری در حالت گرم نگه داشتن، دوباره دکمه روشن/خاموش را فشار دهید.
4. برای خروج از حالت گرم نگه داشتن، دکمه روشن/خاموش را برای مدت طولانی فشار دهید.
نکته :
- اگر غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ کرده در طول حالت گرم نگه داشتن تردی زیادی از دست می دهند، یا با خاموش کردن زودتر دستگاه، زمان گرم نگه داشتن را کوتاه کنید یا آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت ترد کنید.
توجه داشته باشید :
- در حالت گرم نگه داشتن، فن و بخاری داخل دستگاه هر از چند گاهی روشن می شوند.
- حالت گرم نگه داشتن برای گرم نگه داشتن غذای شما بلافاصله پس از پختن در Airfryer طراحی شده است. برای گرم کردن مجدد نیست.
آشپزی با برنامه های پیش فرض در دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X
1. مراحل 1 تا 5 در پخت سرخ کن فیلیپس را دنبال کنید.
2. دکمه Menu را فشار دهید. نماد تنقلات یخ زده چشمک می زند را فشار دهید و دکمه منو هر چند وقت یکبار که از پیش تنظیم مورد نیاز شما چشمک می زند.
3. فرآیند پخت و پز را با فشار دادن دکمه روشن/خاموش شروع کنید
اطلاعات | وزن (حداکثر) | دمای از پیش تعیین شده | زمان از پیش تعیین شده (دقیقه) | از پیش تعیین شده |
. سیب زمینی سرخ شده منجمد، سیب زمینی، سیب زمینی سرخ کرده و غیره. . بین 2 تا 3 بار تکان دهید، بچرخانید یا هم بزنید. | 800 گرم | 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت | 31 | مواد غذایی بر پایه سیب زمینی |
10x10mm / 0.4×0.4 در برش ضخیم 30 دقیقه در آب خیس کنید، خشک کنید سپس ¼ تا 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید بین 2 تا 3 بار تکان دهید، بچرخانید یا هم بزنید | 800 گرم | 180 درجه سانتی گراد/ 350 درجه فارنهایت | 38 | سیب زمینی سرخ شده تازه |
حدودا 8 تکه مرغ و در اواسط پخت آنها را بچرخانید. | 1000 گرم | 180 درجه سانتی گراد/ 350 درجه فارنهایت | 27 | تکه مرغ |
600 گرم | 200 درجه سانتی گراد/ 400 درجه فارنهایت | 20 | ماهی کامل | |
از لوازم پخت و پز جانبی برای کیک استفاده نمایید. | 500 گرم | 160 درجه سانتی گراد/ 325 درجه فارنهایت | 45 | کیک |
حداکثر 4 قطعه گوشت بدون استخوان | 600 گرم | 200 درجه سانتیگراد / 400 درجه فارنهایت | 20 | تکه های گوشت |
سبزیجات کامل خرد شده باشند. | 800 گرم | 180 درجه سانتی گراد/ 350 درجه فارنهایت | 18 | سبزیجات مخلوط |
قابلیت تنظیم دما را ندارد. | 80 درجه سانتی گراد/ 175 درجه فارنهایت | 30 | گرم نگه داشتن |
آشپزی در حال تغییر به یک پیش تنظیم دیگر در دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X
1. در طول فرآیند پخت، دکمه روشن/خاموش روشن/خاموش را به مدت طولانی فشار دهید تا فرآیند پخت متوقف شود. سپس دستگاه در حالت آماده به کار قرار می گیرد.
2. دکمه روشن/خاموش را دوباره فشار دهید تا دستگاه روشن شود.
3. دکمه منو را هر چند وقت یکبار که از پیش تنظیم مورد نیاز شما چشمک می زند فشار دهید.
4. برای شروع فرآیند پخت، دکمه روشن/خاموش را فشار دهید
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی در دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X
برای درست کردن سیب زمینی سرخ شده خانگی عالی در سرخ کن فیلیپس:
- سیب زمینی خرد شده به اندازه مورد نیاز خود را تهیه نمایید.
- بهتر است سیب زمینی سرخ شده را در قطعاتی حداکثر 800 گرم برای یک پخت با کیفیت انتخاب نمایید زیرا سیب زمینی های بزرگتر نسبت به سیب زمینی های کوچک تر کیفیت پایین تری دارند.
- سیب زمینی ها را پوست کنده و در اندازه (10 × 10 میلی متر / 0.4 × 0.4 ضخامت) برش دهید.
- تکه های سیب زمینی را حداقل 30 دقیقه در یک کاسه آب خیس کنید.
- آب داخل کاسه را خالی کرده و تکه های سیب زمینی را با دستمال خشک کنید.
- یک قاشق غذاخوری روغن پخت و پز را در کاسه بریزید و تکه های سیب زمینی را در داخل آن تکان دهید تا به روغن آغشته شوند.
- تکه های سیب زمینی را با دست بردارید تا روی آن روغن باقی نماند.
- تکه های سیب زمینی را در داخل سبد سرخ کن قرار دهید.
- برنامه مربوطه را انتخاب کنید و در حین پخت 2 تا 3 بار سیب زمینی ها را تکان دهید.
چگونگی تمیز کردن سرخ کن فیلیپس در دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X
بعد از هر بار استفاده، دستگاه را تمیز کنید به صورتی که چربی و ذرات غذا در داخل آن باقی نماند.
مراحل تمیز کردن سرخ کن فیلیپس :
- دکمه روشن/خاموش را فشار دهید تا دستگاه خاموش شود، آن را بردارید و دوشاخه را از پریز جدا کنید و اجازه دهید دستگاه خنک شود.
- چربی یا روغن ریز شده را از کف تابه دور بریزید
- ماهیتابه و سبد را در ماشین ظرفشویی تمیز کنید. همچنین می توانید آنها را با آب داغ، مایع ظرفشویی و یک اسفنج غیر ساینده تمیز کنید
- بدنه بیرونی سرخ کن فیلیپس را با یک پارچه مرطوب پاک کنید
- المنت حرارتی را با یک برس تمیزکننده تمیز کنید تا بقایای مواد غذایی از بین برود.
- داخل دستگاه را با آب داغ و یک اسفنج غیر ساینده تمیز کنید.
نتیجه گیری
این متن به صورت کامل و جامع در مورد دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X می باشد و شما عزیزان با مطالعه این متن می توانید تمامی اطلاعات مورد نیاز در خصوص نثب، راه اندازی و استفاده از برنامه های پخت و پز متنوع دستگاه را کسب نمایید و در صورتی که نیاز به مشاوره تلفنی داشتید با یکی از مراکز پیشتاز سرویس تماس گرفته و به صورت تلفنی اطلاعات مورد نیاز خود را کسب نمایید.
همچنین تعمیر سرخ کن فیلپس در مراکز پیشتاز سرویس با استفاده از قطعات سرخ کن اصلی و دارای گارانتی به صورت تمام وقت ارائه می شود.
تعداد کلمات متن دفترچه راهنمای سرخ کن فیلیپس مدل HD928X | منبع خارجی |
2883 | Philips fryer manual |